sector Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 no to teraz dane z biosa :) Vdd - 1.55V VCore - 1.8V Vdimm - 2.57V +5V - 4.91V +12V - 11.97V -12V - -12.28V -5V - -5.25V Vbat - 3.15V 5VSB - 5.45V huh :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 zrobilem wpis z biosa !!!!!!!!! moze by ktos luknoł !!!!!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zxc Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 sprawdze w biose przy nastepnym restarcie :P zapomnisz :) ja zawsze tak mam :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 sprawdze w biose przy nastepnym restarcie :P zapomnisz :) ja zawsze tak mam :) no jakbys luknol to juz to zrobilem wyzej :D :D i pamietalem ;) wkoncu kce wiedziec czy plyta sux czy zasilacz ;) czy all oka :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 Hm a ja z kolei jestem ciekawy co powiecie na to: mam zasilacz Deer 350W(ktory chyba zbiera na forum wiecej pochwal niz skarg) ale do rzeczy napiecie 12V mam 12.66 i z rzadka przeskakujace na 12.72 co jest ? (zasilacz nowka sztuka) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 Hm a ja z kolei jestem ciekawy co powiecie na to: mam zasilacz Deer 350W(ktory chyba zbiera na forum wiecej pochwal niz skarg) ale do rzeczy napiecie 12V mam 12.66 i z rzadka przeskakujace na 12.72 co jest ? (zasilacz nowka sztuka)nie zmieniaj tematu bo niekt mi nie odpowie :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytman Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 Hm a ja z kolei jestem ciekawy co powiecie na to: mam zasilacz Deer 350W(ktory chyba zbiera na forum wiecej pochwal niz skarg) ale do rzeczy napiecie 12V mam 12.66 i z rzadka przeskakujace na 12.72 co jest ? (zasilacz nowka sztuka)nie zmieniaj tematu bo niekt mi nie odpowie :P No to ja Tobie odpowiem :D 1. Napiecia masz jak najbardziej OK jak na ta klase zasilaczy :wink: 2. Co to temperatury NB to nie sugeruj sie tym co pokazuje ci USDM cz MBM :? bo niestety bedzie zdecydowanie wyzsza :? Dales nowa paste pod radiator ? bo ten glutek co tam jest... znaczy sie ilosc tego glutka :lol: raczej cienko przewodzi ciepelko ... :wink: 3. Napiecie pod MBM 2,5V zamiast 3,3 jest to napiecie DDRow :wink: MBM w tym przypadku wciska kity ... :wink: Tez sie dalem na to nabrac :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 12 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2003 Hm a ja z kolei jestem ciekawy co powiecie na to: mam zasilacz Deer 350W(ktory chyba zbiera na forum wiecej pochwal niz skarg) ale do rzeczy napiecie 12V mam 12.66 i z rzadka przeskakujace na 12.72 co jest ? (zasilacz nowka sztuka)nie zmieniaj tematu bo niekt mi nie odpowie :P No to ja Tobie odpowiem :D 1. Napiecia masz jak najbardziej OK jak na ta klase zasilaczy :wink: 2. Co to temperatury NB to nie sugeruj sie tym co pokazuje ci USDM cz MBM :? bo niestety bedzie zdecydowanie wyzsza :? Dales nowa paste pod radiator ? bo ten glutek co tam jest... znaczy sie ilosc tego glutka :lol: raczej cienko przewodzi ciepelko ... :wink: 3. Napiecie pod MBM 2,5V zamiast 3,3 jest to napiecie DDRow :wink: MBM w tym przypadku wciska kity ... :wink: Tez sie dalem na to nabrac :wink: huh cale szzczesccie ;) juz myslalem ze cos sie kisi ;) a pasty jeszcez nie zmienialem :( ale zmienie na srebrna w przyszlym tygodniu :) thx za rade ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...