Skocz do zawartości
koldyka

baaardzo dziwny problem z 8RDA+

Rekomendowane odpowiedzi

sprawdze w biose przy nastepnym restarcie :P

zapomnisz :) ja zawsze tak mam :)

no jakbys luknol to juz to zrobilem wyzej :D :D i pamietalem ;)

wkoncu kce wiedziec czy plyta sux czy zasilacz ;) czy all oka :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hm a ja z kolei jestem ciekawy co powiecie na to: mam zasilacz Deer 350W(ktory chyba zbiera na forum wiecej pochwal niz skarg) ale do rzeczy napiecie 12V mam 12.66 i z rzadka przeskakujace na 12.72 co jest ? (zasilacz nowka sztuka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hm a ja z kolei jestem ciekawy co powiecie na to: mam zasilacz Deer 350W(ktory chyba zbiera na forum wiecej pochwal niz skarg) ale do rzeczy napiecie 12V mam 12.66 i z rzadka przeskakujace na 12.72 co jest ? (zasilacz nowka sztuka)

nie zmieniaj tematu bo niekt mi nie odpowie :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to ja Tobie odpowiem :D

1. Napiecia masz jak najbardziej OK jak na ta klase zasilaczy :wink:

2. Co to temperatury NB to nie sugeruj sie tym co pokazuje ci USDM cz MBM :? bo niestety bedzie zdecydowanie wyzsza :?

Dales nowa paste pod radiator ? bo ten glutek co tam jest... znaczy sie ilosc tego glutka :lol: raczej cienko przewodzi ciepelko ... :wink:

3. Napiecie pod MBM 2,5V zamiast 3,3 jest to napiecie DDRow

:wink: MBM w tym przypadku wciska kity ... :wink: Tez sie dalem na to nabrac :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to ja Tobie odpowiem :D

1. Napiecia masz jak najbardziej OK jak na ta klase zasilaczy :wink:

2. Co to temperatury NB to nie sugeruj sie tym co pokazuje ci USDM cz MBM :? bo niestety bedzie zdecydowanie wyzsza :?

Dales nowa paste pod radiator ? bo ten glutek co tam jest... znaczy sie ilosc tego glutka :lol: raczej cienko przewodzi ciepelko ... :wink:

3. Napiecie pod MBM 2,5V zamiast 3,3 jest to napiecie DDRow

:wink: MBM w tym przypadku wciska kity ... :wink: Tez sie dalem na to nabrac :wink:

huh cale szzczesccie ;) juz myslalem ze cos sie kisi ;)

a pasty jeszcez nie zmienialem :( ale zmienie na srebrna w przyszlym tygodniu :)

thx za rade ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...