dj_tej Opublikowano 7 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2006 konfiguracja: -GeForce 7600 GT Gigabyte Silent Pipe II 128MB TV & DVI (PCI-E) (chlodzenie podmienione na : Thermalright V1 Ultra + radiatory na pamieci zalmana) -Tagan 600W - U25 DualEngine -Intel Core2 Duo E6400 2.13 GHz (S775) + Thermaltake Big Typhoon 4 in 1 -GeIL Dual 2x 1GB DDR2 533 MHz -Asus P5LD2/C Intel 945P -Seagate 320 GB Barracuda 7200.10 (16MB, ATA/100, zapis prostopadły) -win xp sp2 -komp jest podlaczony do UPSa APC Smart-UPS 1000 -3 urzadzenia podlaczone do usb -5 wentylatorow w srodku podlaczonych pod 5V -jakis dvd-writer :D problem: w czasie obciazania karty graf przez lineage 2 komp w losowym czasie wylacza sie, tzn czasem po prostu obraz zamiera, slychac chwile muze z winampa i potem nic null zero albo komp sie zwiesza j/w i sie sam resetuje. problem wystapil ze 2 razy jak w cs 1.6 gralem komp zwiesza sie rzadziej gdy gra jest odpalona na minimum detali. ale po co mi taki sprzet skoro mam warunki gorsze niz na poprzenij kompie ;/ w stanie spoczynku problemu nie zauwazylem zaden z elementow kompa nie grzeje sie (30-40* na wszystkim). edycje systemowe: z tweaks dolaczonych do bleed gui (oprocz zmiany priorytetow) lineage przeinstalowalem i caly czas ten sam problem mam probowalem juz wszystkiego i nadal mam ten problem. czy ktos moze pomoc? to wazne dla mnie :/ edit: w biosie powylaczalem wylaczanie sie czegokolwiek przy przegrzaniu i inne takie bajery. ale jak ktos wie to pisac cokolwiek edit2: zmienialem stery od karty graf edit3: ram w porzadku, przetestowany memtestem dzieki z gory za odpowiedzi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 7 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2006 System czysty?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dj_tej Opublikowano 7 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2006 (edytowane) swiezo po formacie, odrazu wrzucilem kapserskyego i kerio firewall, sp2, ad-aware , spybot i ihjack Edytowane 7 Grudnia 2006 przez dj_tej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiMR Opublikowano 8 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2006 Według mnie coś ci się przegrzewa (tylko, że piszesz że nie?) Może spróbuj inne sterowniki do grafy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dj_tej Opublikowano 8 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2006 moze byscie najpierw czytali pierwszy post? omg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubi_89 Opublikowano 8 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2006 spróbuj wsadzić inną grafe bo ta mi wygląda na jakąś trefną sztuke, można by jeszcze ramy przelecieć memtestem tak dla pewności :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 8 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2006 Wywal jedna kosc ramu dla proby :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dj_tej Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2006 memtest 10 razy szedl ok rowniez na pojedynczych kosciach i na pojedynczych kosciach tez sie wieszalo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiMR Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2006 moze byscie najpierw czytali pierwszy post? omgMoze byś czytał co napisałem :mur: :mur: :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:MAO:. Opublikowano 10 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2006 WITAM! Sprawa jest raczej prosta. Jak sam zauwazyles: - RAM jest gut - MoBo raczej takich rzeczy nie wyrabia - procek odpada na bank - zasilacz powinien od razu restartowac (pisales ze muza czasem gra) - wiec zostaje ta wspaniala 7600 Gigabyte z pasywnym chlodzeniem :/ To ze nie pokazuje ze nie ma wysokich temp to nie oznacza ze wszystko z nia OK !!! Kiedys polecalismy ja klientom bo bezglosna i w ogole supre dopoki sami jej nie przetestowalismy.. mozna na niej piec kielbaski !! :lol2: Sprobuj z inna grafa i sie pobaw. Polecam od razu ja lekko uszkodzic :razz: i wyslac na gwarancje ! :wink: Milej zabawy! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...