overacst Opublikowano 7 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2006 Witam Panowie mam pytanie.Jak zagnieździć czcionke na stałe w dokumencie tak by na każdym kompuerze nie trzeba było wgrywac czcionki do systemu i by dokument korzystający z rożnych czcionek na każdym kompie wyglądałby tak samo.Jest taka mozliowsc?Chodzi mi oczywiscie o program MS Word wszystkei wersjei powyżej 2000. Dzieki za podpowiedzi.Pzdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilubek Opublikowano 8 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2006 Nie da się, czcionka musi być zainstalowana w systemie. Możesz dokument przekonwertować / zapiasć jako pdf . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złodziej Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2006 A osadzanie czcionek nie służy właśnie do tego ? Jeśli nie to do czego jest ta opcja ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
overacst Opublikowano 10 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2006 Zlodziej dzieki bardzo mi pomogłeś: W menu Narzędzia kliknij polecenie Opcje, a następnie kliknij kartę Zapisywanie. Zaznacz pole wyboru Osadzanie czcionek TrueType. Zapisz dokument. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...