Skocz do zawartości
ptasiaok

Jaka Sieć, Jakie Taryfy, Jakie Aparaty Dla Firmy?

Rekomendowane odpowiedzi

Jestem kompletnym zerem jeśli chodzi o komórki. Jednak sytuacja zmusiła mnie żeby zaopatrzeć się w to ustrojstwo. Już na sam fakt mnogosci tych modeli aparatów, sieci, taryf zbiera mnie na wymioty. Spróbujcie ograniczyć się jedynie do nazwy taryfy i sieci(orange czy plus czy jeszcze cos innego) w której w miarę nie oszukują. Chodzi mi mniej więcej o takie coś: 3 telefony i jakies korzystne warunki zeby abonament każdego z nich nie wykraczal ponad 50 zł i po odliczeniu od podatku. Możecie podać linki do podobnego tematu jak takowy był. Ja po póltoragodzinnym przeszukiwaniu neta i tego forum nie znalazlem nic na ten temat. Dzięki z góry.

PS. Jaki aparat w przystepnej cenie z wysoką jakością dźwięku mp3 (jakiś w miare dobry bass zeby generował<<oczywiście słuchając przez słuchawki>>) i stosunkowo obszerną pamięcią myśle że 256Mb styka

Będę kontynuował poszukiwania na ten temat jak cos znajde napiszę tutaj. Zamierzam się wybrac do paru salonów komórkowych i ponawijać z konsultantami.

Edytowane przez ptasiaok

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kupno telefonu to nie wizyta w ZUSie czy US więc bez przesady.

Każdy z operatorów ma cos ciekawego w swojej ofercie.

W punktach operatorów przedstawisz swoje wymagania co do taryf i telefonów, a konsultant dobierze Ci odpowiednie promocje.

Jeżeli interesuje cię poważniejsza współpraca z operatorem komórkowym przy trzech słuchawkach możesz poszukać opiekuna biznesowego ale to już inny temat.

Przykładowe ceny telefonów w ofertach dla firm.

W Orange: plan taryfowy Firma 100 (50 zł netto/61 z Vat): K750 masz za 1,22zł, z Noki nic ciekawego do 200zł nie znajdziesz, jedynie stara 6230i za 181zł, ewentualnie E50 za 242 zł.

W Plus: taryfa biznesklasa 50 (50 zł netto/61 z Vat): K750 za 19zł/23zł brutto.

PS. Nie idziesz do bananów tylko do ludzi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi