ptasiaok Opublikowano 7 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2006 (edytowane) Jestem kompletnym zerem jeśli chodzi o komórki. Jednak sytuacja zmusiła mnie żeby zaopatrzeć się w to ustrojstwo. Już na sam fakt mnogosci tych modeli aparatów, sieci, taryf zbiera mnie na wymioty. Spróbujcie ograniczyć się jedynie do nazwy taryfy i sieci(orange czy plus czy jeszcze cos innego) w której w miarę nie oszukują. Chodzi mi mniej więcej o takie coś: 3 telefony i jakies korzystne warunki zeby abonament każdego z nich nie wykraczal ponad 50 zł i po odliczeniu od podatku. Możecie podać linki do podobnego tematu jak takowy był. Ja po póltoragodzinnym przeszukiwaniu neta i tego forum nie znalazlem nic na ten temat. Dzięki z góry. PS. Jaki aparat w przystepnej cenie z wysoką jakością dźwięku mp3 (jakiś w miare dobry bass zeby generował<<oczywiście słuchając przez słuchawki>>) i stosunkowo obszerną pamięcią myśle że 256Mb styka Będę kontynuował poszukiwania na ten temat jak cos znajde napiszę tutaj. Zamierzam się wybrac do paru salonów komórkowych i ponawijać z konsultantami. Edytowane 10 Grudnia 2006 przez ptasiaok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BRX Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2006 Kupno telefonu to nie wizyta w ZUSie czy US więc bez przesady. Każdy z operatorów ma cos ciekawego w swojej ofercie. W punktach operatorów przedstawisz swoje wymagania co do taryf i telefonów, a konsultant dobierze Ci odpowiednie promocje. Jeżeli interesuje cię poważniejsza współpraca z operatorem komórkowym przy trzech słuchawkach możesz poszukać opiekuna biznesowego ale to już inny temat. Przykładowe ceny telefonów w ofertach dla firm. W Orange: plan taryfowy Firma 100 (50 zł netto/61 z Vat): K750 masz za 1,22zł, z Noki nic ciekawego do 200zł nie znajdziesz, jedynie stara 6230i za 181zł, ewentualnie E50 za 242 zł. W Plus: taryfa biznesklasa 50 (50 zł netto/61 z Vat): K750 za 19zł/23zł brutto. PS. Nie idziesz do bananów tylko do ludzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptasiaok Opublikowano 10 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2006 Dzięki troche rozjaśniłeś mi tą sprawę. Wiem niepotrzebnie napisałem banany (ale to w koncu nie takie obraźliwe). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...