talibanek Opublikowano 8 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2006 a więc szukam biosu do płyty głównej znalazłem wersje 2003-01-24 4.06R1.04 niewiem czego nie ma .bin tylko dyskietke startowa muszę mieć czy ktos mi morze opisac co i jak nie mam dyskietki czy może wrzucić to na płyte cd ???? a to link do biosu http://php.zdnet.de/treiber/interstitial/g...s%2F1495104.EXE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 8 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2006 Otworz ten pliki exe przy pomocy WinImage, nastepnie zapisz jako boot.ima i nagraj w nero bootowalny cd z uzyciem tego pliku. Uruchom z plyty i wgraj bios. Jednak jezeli plyta glowna dziala jak trzeba to nowy bios nie jest potrzebny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
talibanek Opublikowano 8 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2006 coś na pisze żeby wgrać bo procka nie łapie Kolobos dzięki wielkie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 8 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2006 Zdania nie zaczyna sie od "a więc", do tego na poczatku zdania piszemy duza litere. "niewiem" piszemy oddzielnie, "czego nie ma .bin" nie czego tylko dlaczego. "morze" piszemy przez ż "coś na pisze żeby wgrać bo procka nie łapie" <- zdanie bez sensu, moze chodzilo Ci o: nie wykrywa procesora i wyswietla sie jakis komunikat... ? Uzyj przycisku ZMIEN i popraw wszystkie swoje bledy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...