clockwork_orange Opublikowano 8 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2006 znalazlem taka perelke: http://cgi.ebay.co.uk/2-4-GHz-INTEL-P4-Coe...1QQcmdZViewItem cena,jak narazie , w miare przystepna, pytanie, czy sie oplaca... mam dell8100 p4 1.4 skt423 wlasnie, wiec zmiana bylaby pozadana,ale czy pojdzie ? w instrukcji pisze , ze tylko do 2ghz,ale nie ma szybszych p4 na skt423, wiec mam problem maly... pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clockwork_orange Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2007 odswiezam troche temat,poniewaz kupilem adapter z 423 na 478 -Skt 478 PL-P4/W; sama plyta intel d850e jest zubozona o wiele elementow,wiec nie moge nic zrobic,ale... adapter oferuje zmiane vcore,czy to cos da i zmieni? znalazlem puste miejsce po zworce na plycie , ktora umozliwiala zmiane fsb 100/133,sa luty ,wiec jak zewre dwa piny + podwyzsze vcore+pIV 2.0/512/400/1.5v sl68r=2.66ghz zasilacz jest dosc slaba strona,ale ma dobre 350W i jest stabilny,nie moge go wymienic,ze wzgledu na specjalne zlacze do plyty,oczywiscie marki dell :) inna rzecz,ze mam rambusy pc800,pytanie,czy wogole rusza,nie mam zadnej mozliwosci podniesienia vmem. dzieki za odpowiedzi i sugestie , co z tym fantem zrobic -sprzedac narazie nie moge... ps.mial byc nowy sprzecik ... jest nowa corka, nie zdazylem kupic , przed narodzinami :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...