ProtectorPL Opublikowano 8 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2006 Trochę screenshotów. Chodzi na silniku Blitzkriega 2, jest sprzedawana jako osobna gra, nie wymaga Blitzkriega 2 do grania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S_Works Opublikowano 8 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2006 Ktos juz w to gral? Jakie wrazenia? Duzo trudniejsze od podstawki? BTW czy ktos juz spotkal mody do Blitzkrieg 2? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ProtectorPL Opublikowano 8 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2006 Gierka extra. Zmienne warunki pogodowe, np. wysyłasz rekon, następnie zaczyna padać i rekon zmyka do bazy, większy zasięg widoczności czołgów (tak wyczytałem), ale co jest najlepsze - mapy z Blitzkrieg 2 pasują do tej gry :) Wydaje mi się, że zmniejszyli skuteczność artylerii. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S_Works Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2006 Juz kupilem, uruchomilem tylko na moment i faktycznie czolgi lepiej sobie radza niz w podstawce i dziala p-panc maja mniejsza sprawnosc (a przynajmniej zdobyczny ZIS) wiec obawiam sie ze moja ulubiona taktyka 'zwiadowczych dzial p-panc' juz nie bedzie tak efektywna... :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...