multisync75f Opublikowano 8 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2006 (edytowane) Witam. Procesor - AMD Athlon 64 3000+ Płyta gł. - ASUS K8N nf3 radeon 9600PRO 256/128 Kingston 512 zasilacz - ModeCom 400W FEEL chłodzenie na procka - Pentagram freezone QVC-100 ALCu+ dysk - 80GB WD 8mb cache Zostawiłem wczoraj kompa na noc żeby sciągnąć film i lipa rano wstaję ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: włancza</span>m monitor i komp się zrestartował. Słuchm sobie muzyki odpalam jakiś program i pach.. restart. Dziś jeszcze odpaliłem DC++ i znowu restart, nie wiem o co chodzi :/ wszystkie temp. mam niskie, procka 28, płyta 34, dysk 40. Edytowane 8 Grudnia 2006 przez multisync75f Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 8 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2006 Automatyczny restart po błedzie wyłączony? Szalejące napięcia? Sprawdź dla pewności na jakimś lepszym zasilaczu jak masz pod ręką, pożycz od kogoś itd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubi_89 Opublikowano 8 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2006 jak na moje oko to albo zasilacz albo dysk sie sypie, poza tym dosyć gorąco ma ten Twój twardziel :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
multisync75f Opublikowano 8 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2006 (edytowane) Podpiełem pod dysk wentylator i miałem 30 stopni, więc nie wydaje mi sie że chodzi tu o dysk lecz może sie sypać ... Automatyczny restart po błedzie wyłączony ?? a gdzie to ustawić. A czy to może być wina ramu?? Edytowane 8 Grudnia 2006 przez multisync75f Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 8 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2006 Automatyczny restart po błedzie wyłączony ?? a gdzie to ustawić.ppm na moj komputer >wlasciwosci > zaawansowane > uruchamianie i odzyskiwanie:ustawienia moze to tez byc wina ramu, przelec memtestem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klisio Opublikowano 8 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2006 (edytowane) Witam Mam podobny problem. Od okolo pol roku komputer chodzi na obecnej konfiguracji. Od jakiegoś czasu sam z siebie niezależnie od tego co robie komp restartuje się. Tak po prostu. Wczesniej taki problem nie wystepowal. Nie jest to schematyczne - czasem zrobi tak 3 razy na dzień a czasem przez tydzien ani razu. Próbowałem róznego rodzaju skany, sprawdzałem temperatury, zmienialem bios, zrobilem format i nic nie pomogło. Jedyne co mi przychodzi do głowy to zasilacz. Obecnie mam Fortrona 350W 60THA. Sprzet taki jak poniżej w sygnaturce. Czy to zasilacz nie daje rady? Pozdrawiam Edytowane 8 Grudnia 2006 przez klisio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 8 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2006 http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=100972 sprawdzić wszystkie opcje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...