Skocz do zawartości
MantisGhost

Prolink Czyli Tuner Tv

Rekomendowane odpowiedzi

od paru dni hmmm ze 3 napewno win xp wywala mi dziwny byk przy ladowaniu mianowicie wiadomosc iz uzadzenie wideo jest uzywany przez inny program i nalezy go zamknac by program nr 2 mogl z niego zkorzystac (zeby bylo ciekawej nie mam nic odpalone co by moglo z tunera kozystac) bla oczywiscie pojawia sie 3x (tzn 3 okienka kto wie po co) gdy prubuje odpalic oprogramowanie od tunera zeby poogladac tv wywala mi blad w stylu "podglad wideo nie jest mozliwy gdyz uzadzenie jest zajete" dzwiek slychac lecz obrazu nie ma. :mur:

Dlatego niech mi ktos pomoze bo mnie cholera trafia probowalem juz odisntalowywania i aktualizowania sterow na nic

przeinstalowalem system tez na nic

wgralem nowy soft no of coz na nic

i juz nie mam pomyslow jezeli ktos spotkal sie z czyms takim prosze o wsparcie ^^

zamiesczam screeny bo widze ze nikt mi pomoc nie moze eh...

Dołączona grafika

(lub jesli nie dziala http://images1.fotosik.pl/295/2b358565b9ddcef1med.jpg)

jak klikam ok wyskakuje mi to

Dołączona grafika

(lub jesli niedziala to http://images4.fotosik.pl/242/7d9587e7aacc0a0dmed.jpg)

nie no ludzie bez kitu ze nikt nie wie jak to naprawic wescie pomozcie a nie tylko czytajcie :P

no wielkie dzieki za pomoc -_- jak zwykle musialem sam sie nameczyc i narobic zeby rozwiazac problem ... bez komentarza...

Edytowane przez MantisGhost

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi