TDK Opublikowano 9 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2003 Mam nadzieje ze nie zasmiece forum tym topickiem... ;] Otoz naszla mne mysl aby mojego solteka i athlonoa sprzedac i zmienic na epoxa 8rda raczej bez + chociaz moze i t-breda. Teraz mam do was prosbe-czy mozecie wycenic moja MOBO i CPU?. Dodam ze sprzet ma okoklo 6-7 miesiecy jest na gwaracji... Co do mobo, niestety nie jest to sl75drv5-c czyli jest bez dzielnika 1/6 ;[. Ale dla ludzi ktorzy nie kreca nie gra to roznicy;). Procek narazie chodzi na standartowych 1470 mhz... Teraz 2ie pytanie :) czy wogole warto ?? Teraz mam bez krecenia procka 10300-10400 pkt w 3d marku... Czekam na opinie bo jestem troche rozdarty :roll: (jakbym sam zarabial $ to raczej juz bym mial tego epoxa i t-breda ale niestety jestem ograniczony przez starych ;/) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 9 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2003 wedlug mnie warto. Za procka z 200zl moglbys dostac, a za plytee ci nie pomoge bo nie mam pojecia, ale mysle ze 300zetka chyba bedzie. wiec jak sprzedasz proca i plyte to ci na nowego Epoxa 8RDA+ akurat starczy. A 250zl na proca musisz od rodzicow wysepic. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 9 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2003 Mam nadzieje ze nie zasmiece forum tym topickiem... ;] Otoz naszla mne mysl aby mojego solteka i athlonoa sprzedac i zmienic na epoxa 8rda raczej bez + chociaz moze i t-breda. Teraz mam do was prosbe-czy mozecie wycenic moja MOBO i CPU?. Dodam ze sprzet ma okoklo 6-7 miesiecy jest na gwaracji... Co do mobo, niestety nie jest to sl75drv5-c czyli jest bez dzielnika 1/6 ;[. Ale dla ludzi ktorzy nie kreca nie gra to roznicy;). Procek narazie chodzi na standartowych 1470 mhz... Teraz 2ie pytanie :) czy wogole warto ?? Teraz mam bez krecenia procka 10300-10400 pkt w 3d marku... Czekam na opinie bo jestem troche rozdarty :roll: (jakbym sam zarabial $ to raczej juz bym mial tego epoxa i t-breda ale niestety jestem ograniczony przez starych ;/) proc jakies 180 - 200pln mobo jakies 270pln (ja msi kt3 ultra sprzedalem za 280pln :? ) tazke w sumie jakies 400-450pln Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emilopez Opublikowano 9 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2003 ja jednak zaczekałbym na Bartona pare miechów bo narazie kompa masz niezłego, btw. za wszystko weżmiesz ok. 500zl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...