Skocz do zawartości
TDK

Wycena i pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Mam nadzieje ze nie zasmiece forum tym topickiem... ;]

Otoz naszla mne mysl aby mojego solteka i athlonoa sprzedac i zmienic na epoxa 8rda raczej bez + chociaz moze i t-breda. Teraz mam do was prosbe-czy mozecie wycenic moja MOBO i CPU?. Dodam ze sprzet ma okoklo 6-7 miesiecy jest na gwaracji... Co do mobo, niestety nie jest to sl75drv5-c czyli jest bez dzielnika 1/6 ;[. Ale dla ludzi ktorzy nie kreca nie gra to roznicy;). Procek narazie chodzi na standartowych 1470 mhz...

Teraz 2ie pytanie :) czy wogole warto ?? Teraz mam bez krecenia procka 10300-10400 pkt w 3d marku...

Czekam na opinie bo jestem troche rozdarty :roll:

(jakbym sam zarabial $ to raczej juz bym mial tego epoxa i t-breda ale niestety jestem ograniczony przez starych ;/)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wedlug mnie warto. Za procka z 200zl moglbys dostac, a za plytee ci nie pomoge bo nie mam pojecia, ale mysle ze 300zetka chyba bedzie. wiec jak sprzedasz proca i plyte to ci na nowego Epoxa 8RDA+ akurat starczy. A 250zl na proca musisz od rodzicow wysepic.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam nadzieje ze nie zasmiece forum tym topickiem... ;]

Otoz naszla mne mysl aby mojego solteka i athlonoa sprzedac i zmienic na epoxa 8rda raczej bez + chociaz moze i t-breda. Teraz mam do was prosbe-czy mozecie wycenic moja MOBO i CPU?. Dodam ze sprzet ma okoklo 6-7 miesiecy jest na gwaracji... Co do mobo, niestety nie jest to sl75drv5-c czyli jest bez dzielnika 1/6 ;[. Ale dla ludzi ktorzy nie kreca nie gra to roznicy;). Procek narazie chodzi na standartowych 1470 mhz... 

Teraz 2ie pytanie :) czy wogole warto ?? Teraz mam bez krecenia procka 10300-10400 pkt w 3d marku... 

Czekam na opinie bo jestem troche rozdarty :roll: 

(jakbym sam zarabial $ to raczej juz bym mial tego epoxa i t-breda ale niestety jestem ograniczony przez starych ;/)

proc jakies 180 - 200pln

mobo jakies 270pln (ja msi kt3 ultra sprzedalem za 280pln :? )

tazke w sumie jakies 400-450pln

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...