Skocz do zawartości
srekal34

Jaki zegarek?

Rekomendowane odpowiedzi

Ja polecam Casio G-Shock 520D, piękny, masywny, ciężki, srebrny.

Strasznie rzuca się w oczy, wszyscy moi znajomi go zauważyli.

Bez urazy ale wydaje mi sie, ze w mojej kieszeni (jesli by sie tam zmiescil) znajomi by go nie zauwazyli a gdzie indziej wstydzilbym sie go nosic 8O

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

taki maly OT... wlasnie tak dzisiaj sobie zaczalem szukac po necie info o moim casio g-shock dw-6100... te zegarki robiono w 92 roku o_O tak wiec mam 14letni zegarek w ktorym chyba 2.. moze 3 razy zmienilem baterie.. juz nie pamietam.... a myslalem ze jest duzo mlodszy (o czym pisalem na 1 stronie).. ale tak moze wychodzic... dostalem go jak jeszcze do podstawowki chodzilem 8O co lepsze.. do tej pory dziala bezproblemow.. a przezyl moje dziecinstwo, dojrzewanie, szkole srednia do tego roznego rodzaju prace i kapiele w jeziorach, morzach 8O z nudow go kiedys rozebralem... wszystko szczelne.. nie ma sladu syfu w srodku :) zauwazylem ze dzisiaj juz nie robi sie fajnych g-shockow... a szkoda...

Dołączona grafika

Edytowane przez Neo_x

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Imo najładniejszy zegarek świata :)(z tych dostepnych dla powiedzmy normalnego zjadacza chleba, bo jak ktoś chce, to wyłoży te kilka tysięcy na zegarek jeśli bardzo chce ;) )

No ladny jako taki niewatpliwie, ale zgadzam sie z Sarkazzem, ze wskazowki sa nie ten tego, minutowa przypomina, nie przymierzajac, wskaznik Adama Slodowego 8O

(BTW ktos z mlodziezy pamieta jeszcze audycje pana Adama w Teleranku? 8O

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi