SU8Z3R0 Opublikowano 16 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2006 Ja polecam Casio G-Shock 520D, piękny, masywny, ciężki, srebrny. Strasznie rzuca się w oczy, wszyscy moi znajomi go zauważyli. W sklepie ~600zł. Allegro ~350zł. Wart każdej złotówki. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slow Opublikowano 16 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2006 Ja polecam Casio G-Shock 520D, piękny, masywny, ciężki, srebrny. Strasznie rzuca się w oczy, wszyscy moi znajomi go zauważyli. Bez urazy ale wydaje mi sie, ze w mojej kieszeni (jesli by sie tam zmiescil) znajomi by go nie zauwazyli a gdzie indziej wstydzilbym sie go nosic 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 16 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2006 Bez urazy ale wydaje mi sie, ze w mojej kieszeni (jesli by sie tam zmiescil) znajomi by go nie zauwazyli a gdzie indziej wstydzilbym sie go nosic 8Osame as Slow 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazz Opublikowano 16 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2006 Jak możesz! Przecież on jest piękny i masywny! Jedni wolą klasykę, inno sportowe G-shocki. W sumie mam nowy obiekt westchnień, tylko zdziebko droższy od Edoxa 8O Zacny jest, nawet mimo tego że ma dużo zbędnych wskazóweczek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wkamil Opublikowano 16 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2006 W sumie mam nowy obiekt westchnień, tylko zdziebko droższy od Edoxa 8O Zacny jest, nawet mimo tego że ma dużo zbędnych wskazóweczek. Slicznosci. Zamierzasz zostac Bondem? 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazz Opublikowano 16 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2006 Bond miał Seamastera. A one sa jak Rolexy - obrzydliwe 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 16 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2006 Bond miał Seamastera. A one sa jak Rolexy - obrzydliwe 8OOj daj spokoj, są tez ładne: » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « 8O :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BiF Opublikowano 16 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2006 Ja polecam taki: 8O Sam się nad jakimś zastanawiam, ale nie wiem, czy "srebrny", czy bardziej "sportowy" [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wkamil Opublikowano 16 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2006 Bond miał Seamastera. A one sa jak Rolexy - obrzydliwe 8O O faktycznie, pardonsik :) No ale chyba na ksiezyc sie nie wybierasz? 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazz Opublikowano 16 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2006 A tam. Sobie przeglądałem co ma ładnego Omega. Te są moim zdaniem ładne. Oczywiście pasek/bransoleta złoto/srebro do wyboru. » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 16 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2006 4 zegarek. Oczy bolą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wkamil Opublikowano 16 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2006 4 zegarek. Oczy bolą. Nie boj nic. W zestawie jest szklo powiekszajace 8O Z tych wyzej omes najbardziej podoba mi sie 3 i 5 ale z bransoleta od 3 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 16 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2006 http://watchismo.blogspot.com/2006/12/inte...le-tubular.html http://www.tagheuer.com/the-collection/con...AA-4349B6019BB2 http://www.core77.com/corehome/2005/06/tag...tion-watch.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 16 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2006 (edytowane) Imo najładniejszy zegarek świata 8O(z tych dostepnych dla powiedzmy normalnego zjadacza chleba, bo jak ktoś chce, to wyłoży te kilka tysięcy na zegarek jeśli bardzo chce 8O ) Edytowane 16 Grudnia 2006 przez srekal34 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazz Opublikowano 16 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2006 Imo ma zrąbane wskazówki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 17 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2006 (edytowane) taki maly OT... wlasnie tak dzisiaj sobie zaczalem szukac po necie info o moim casio g-shock dw-6100... te zegarki robiono w 92 roku o_O tak wiec mam 14letni zegarek w ktorym chyba 2.. moze 3 razy zmienilem baterie.. juz nie pamietam.... a myslalem ze jest duzo mlodszy (o czym pisalem na 1 stronie).. ale tak moze wychodzic... dostalem go jak jeszcze do podstawowki chodzilem 8O co lepsze.. do tej pory dziala bezproblemow.. a przezyl moje dziecinstwo, dojrzewanie, szkole srednia do tego roznego rodzaju prace i kapiele w jeziorach, morzach 8O z nudow go kiedys rozebralem... wszystko szczelne.. nie ma sladu syfu w srodku :) zauwazylem ze dzisiaj juz nie robi sie fajnych g-shockow... a szkoda... Edytowane 17 Grudnia 2006 przez Neo_x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wkamil Opublikowano 17 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2006 Imo najładniejszy zegarek świata :)(z tych dostepnych dla powiedzmy normalnego zjadacza chleba, bo jak ktoś chce, to wyłoży te kilka tysięcy na zegarek jeśli bardzo chce ;) ) No ladny jako taki niewatpliwie, ale zgadzam sie z Sarkazzem, ze wskazowki sa nie ten tego, minutowa przypomina, nie przymierzajac, wskaznik Adama Slodowego 8O (BTW ktos z mlodziezy pamieta jeszcze audycje pana Adama w Teleranku? 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 17 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2006 Imo najładniejszy zegarek świata 8O(z tych dostepnych dla powiedzmy normalnego zjadacza chleba, bo jak ktoś chce, to wyłoży te kilka tysięcy na zegarek jeśli bardzo chce 8O ) Możesz powiedzieć co to za model ? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 17 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2006 (edytowane) Możesz powiedzieć co to za model ? ;]Omega Seamaster Aqua Terra Wskazówki to nie problem mozna je wymienić 8O BTW na jakiej zasadzie działa ten Tachometr w zegarkach i do czego sie przydaje? Edytowane 17 Grudnia 2006 przez srekal34 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazz Opublikowano 17 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2006 (edytowane) Tachometr Tachometry w zegarkach mają min zastosowanie w lotnictwie. Jeden z Speedmasterów jest chyba lotniczy. Edytowane 17 Grudnia 2006 przez Sarkazz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 17 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2006 Tachometr Tachometry w zegarkach mają min zastosowanie w lotnictwie. Jeden z Speedmasterów jest chyba lotniczy. Co to jest tachometr to wiem. Tylko nie mogę sobie wyobrazić jego zastosowania w zegarku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazz Opublikowano 17 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2006 http://www.oz.net/~chrisp/tachymetre.htm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 17 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2006 Dzięki, już rozumiem 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swatkat Opublikowano 17 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2006 Generalnie te wszystkie G-Shocki wyglądają jak z kupione z odpustu i zapewne świetnie prezentują się z eleganckim garniturem 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 17 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2006 Ten zegarek jest całkiem w porządku 8O . http://www.omega.ch/index.php?id=286&d...&no_cache=1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 17 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2006 A tam. Sobie przeglądałem co ma ładnego Omega. Te są moim zdaniem ładne. Oczywiście pasek/bransoleta złoto/srebro do wyboru.omg omg zakochalem sie w tym: » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazz Opublikowano 17 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2006 $6,969.00 8O Speedmaster Reduced już za $1,350.00 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BiF Opublikowano 17 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2006 @tukamon, ten zegareczek to po prostu... Jak piersi ukochanej kobiety 8O Nie wiem dlaczego, ale mam jakiś taki miedziany fetysz 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 17 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2006 ten "miedziany" zegarek jest tak brzydki ze nie moge xD apollo XVII jest cudny [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazz Opublikowano 17 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2006 Miedziany 8O CZERWONE ZŁOTO 18 karatów. A czerwone złoto ładne jest » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...