Carolco Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2006 Witam, zna ktoś może obecnie lepszy odtwarzacz plików mp3 od winampa? Ze swoim Winamp'em mam problem, gdy z niego wychodzę pozostaje nadal plik w pamięci i ponownie nie mozna go uruchomić, tylko trzeba ręcznie wywalać plik z pamięci menadżerem zadań. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2006 Powiedziałbym, że foobar2000, ale to subiektywne odczucie. Więcej możliwosci konfiguracji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neomagnet Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2006 A dla mnie najlepszy jest WMP. A to dlatego ze można nim sterować za pomocą klawiszy multimedialnych na klawie, mozna go zminimalizowac do paska start i wcale nie jest gorszy od winampa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2006 Wiesz, każdy player można sterować z klawy multimedialnej, wystarczy się trochę pobawić Girderem. A wMP zajmuje dużo miejsca w pamięci i jest powolny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j@kubof Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zdecydowanie foobar2000. Jeśli komuś nie chce się 'tjuningować' (w internecie są setki wtyczek) wygląda trochę surowo ale jakość jest najlepsza! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2006 przeinstaluj winampa i tyle... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 10 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2006 NeoMagNeT napisał(a): A dla mnie najlepszy jest WMP. A to dlatego ze można nim sterować za pomocą klawiszy multimedialnych na klawie, mozna go zminimalizowac do paska start i wcale nie jest gorszy od winampa.a winampem to może nie można? :) Moim winampem to ja steruję z klawiszy ctrl+numpad lub z pulpitu gdzie mam kontrolkę do sterowania winampem.. którego nawet na oczy nie widzę podczas pracy. bo po co.. on ma grac a nie napietalać po oczach jakimiś bazgrołami... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 10 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2006 zainstaluj najnowsza wersje winampa.. jak nie pomoze to 2.98... nie powinno byc problemow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpeg-4 Opublikowano 10 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2006 Carolco napisał(a): Witam, zna ktoś może obecnie lepszy odtwarzacz plików mp3 od winampa? Jest jeszcze bardzo dobry pod względem jakości Japoński player "Lilith" jest coś lepszego od win ampa ? Cytat aporpos lilith . .. bardzo fajny program (ja akurat znam jako-o-tako japonski wiec nie mialem problemow z konfiguracja). Ten soft narpawde inaczej gra . . . nie sa to jakies minimalne roznice jak miedzy winampem a foobarem tylko zupelnie cos innego. Srodek jest wyraznie glosniejszy/lepszy/inny oraz wysokie zdaja sie byc podbite. W polaczeniu z senkami 580 mamy naprawde bardzo analityczny dzwiek Strona domowa playera "Lilith" : http://www.project9k.jp/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
860lacov Opublikowano 13 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2006 Podepnę się pod temat. Mam w laptopie klawisze do odtwarzania płyt przy wyłączonym sprzęcie. Kiedy system jest włączony mogę nimi kontrolować WMP. Czy da się coś zrobić żeby działały z winampem i ewentualnie z innymi playerami? Ściślej mówiąc to te klawisze zostały nazwane przez asusa Audio DJ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...