Gość igrok Opublikowano 13 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2003 Kick ass.. prawdziwy fan chlodzenia Tylko jak to w szyne AGP wsadzic :) jak to wogole wsadzic gdziekolwiek... na to treba specjalna obudowe ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 To i tak pestka przy FX :lol: :lol: :lol: Ale fajne, fakt. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 juz wiem co sobie zrobie na emeryturze... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
werki Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 kozackie ale <span style="color:red;">[ciach!]</span>ne teraz wiem jak wszystkie moje stare wentylatorki na moja grafe zamontowac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...