kuki1989 Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2006 (edytowane) www.nadchodzi4.com co o tym myślicie?? Edytowane 9 Maja 2007 przez narcyz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2006 Ja poczekam aż wejdzie ten operator... Wtedy mógł coś sądzić bo na razie nic nie wiem. Chociaż ciekawi mnie co to będą za usługi których nie mają inni ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zarejestrowałem się, co mi tam ;) Może to w końcu oni wyciągną mnie z abo Orange SUX! :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazz Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2006 Chociaż ciekawi mnie co to będą za usługi których nie mają inni ;)Sobie wyczytałem (Puls Biznesu - czwartek) że stawiają na multimedia, konkretnie muzyka, telewizja, nawigacja - i to ma ich odróżniać od innych "graczy" na rynku. Ogólnie ma to spowodować kilkunastoprocentowy spadek cen na rynku, natomiast wojny cenowej podobno nie będzie (a szkoda). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuki1989 Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2006 Ciekawa jak będzie nazwa? :> I jaki dają ten telefon do przetestowania przez dwa miechy? :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2006 Jeżeli to wszystko będzie w rozsądnych cenach, no i inne stawki będą rozsądne, to się może na to przejde ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2006 A mnie raczej interesuje cena :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZi Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2006 zobaczymy - moze cos ciekawego bedzie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garfield^ Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2006 proponuje nazwe "blue" :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2006 zarejestrowałem się :) może zmienie w końcu te beznadziejne ORANGE :/ - oh Idea dlaczego to zrobiłaś... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moadip Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2006 osobiscie prauje w call center mam znajoma ktora tam sie teraz szkoli proby rusza juz w styczniu, maja teraz szkolenie z komunikacji z klientem, nowa polityka do klienta niby na TY!maja byc 30% tansi od konkurencji wiec moga cos zwojowac!beda korzystac po czesci ze swoich nadajniko po czesci z nadajnikow ery, wiec z zasiegiem niepowinno byc problemu! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZi Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2006 era ma najgorszy zasieg czy to w miastach czy na wsiach niestety Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2006 era ma najgorszy zasieg czy to w miastach czy na wsiach niestety Hmmm przy wypadach w rózne dziwne miejsca, zawsze mam najlepszy zasięg ze wszystkich. Czesto zdaza sie takze gdy inni juz go nie maja, ja mam powiedzmy 3-4 kreski na 5. Oczywiscie mam erę Moze to kwesta telefonu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2006 era ma najgorszy zasieg czy to w miastach czy na wsiach niestety Pierwszy raz slysze taka teorie :) Moze lepiej kupic sprawny telefon? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2006 Moj sasiad jest kierownikiem ds lokalizacja nadajnikow 4 opa na terenie Polski poludniowej ale i tak nic nie wie na ten temat albo moze nie chce powiedziec ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moadip Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2006 niom raczej niemoze :) wsumie mam tam klauzule w umowie ;) on pewnie tez! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2006 trzeba go bedzie kiedys spic ;P btw teraz dopiero zauwazylem ze soker jest z gliwicow ;P i to jest wina jego avatara ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2006 To na co ty się patrzysz ;) Też zawsze spotykałem się z tym że era ma najlepszy zasięg... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torque Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2006 U mnie podobnie plus, orange wysiada :~ natomiast era zawsze najlepszy zasięg ma. Też się rejstruje ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Rebel_ Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2006 mam rodzine w okolicach bieszczad, zaczynaja sie gorki i orange tam wysiada trzeba biegac za sygnalem na sama gore, dlatego 90 % na tej wsi uzywa ery reszta plusa a co do tematu pozyjemy zobaczymy,mi tam ogladanie wiadomosci w telefonie jest kompletnie zbedne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2006 aby byl dostep do neta bezprzewodowego... bo w orange, erze czy plusie sobie w kulki leca z tym... limity takie ze wykorzysta sie je uzywajac samego gg przez 2 tygodnie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2006 Też wypełniłem ankietę. Chociaż nie sądzę żebym przeszedł dalej... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2006 era ma najgorszy zasieg czy to w miastach czy na wsiach niestetyNo tak, operator z najwiekszym zasiegiem w polsce....^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2006 era ma najgorszy zasieg czy to w miastach czy na wsiach niestety Coś ci się chyba pomyliło ;). Era ma największy/najlepszy zasięg w kraju, czy to się podoba czy nie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moadip Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2006 jakos w 2 polowie grudnia lub na poczatku stycznia maja dzwonic do wylosowanych osob!netia pompuje spora kase w projekt wiec powinno szybko ruszyc,ale zawirowania z koncesja wszystko komplikuja...w kazdym badz razie ruszaja juz na dobre ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enigma_pl Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2006 (edytowane) osobiscie prauje w call center mam znajoma ktora tam sie teraz szkoli proby rusza juz w styczniu, maja teraz szkolenie z komunikacji z klientem, nowa polityka do klienta niby na TY!maja byc 30% tansi od konkurencji wiec moga cos zwojowac!beda korzystac po czesci ze swoich nadajniko po czesci z nadajnikow ery, wiec z zasiegiem niepowinno byc problemu!super, tylko dlaczego mają używać nadajników Ery skoro umowę podpisali z Polkomtel S.A. (czyli notabene Plus GSM) ? era ma najgorszy zasieg czy to w miastach czy na wsiach niestetyKolejny znawca tematu. :mur: Moj sasiad jest kierownikiem ds lokalizacja nadajnikow 4 opa na terenie Polski poludniowej ale i tak nic nie wie na ten temat albo moze nie chce powiedziec ;/A ja gram w kosza Jordanem... // I najpierw radzę poczytać P4 a potem się wypowiadać... :P Edytowane 9 Grudnia 2006 przez enigma_pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moadip Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2006 hmmmmmm fakt a spytam sie dokladnie informatykow ktorzy podlaczali lacza u nas ale niedam sobie reki uciac ze to jest ERA , polkmtel czy polska telefonia cyfrowa ;) kto by to rozruznial:) fakt ze ruszaja pelna para i inwestuja w nowa technologie i mlodych ambitnych pracownikow! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2006 To dobrze, niech jeszcze zainwestują w komórke dla mnie i bedzie miło :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skinny500 Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2006 Nadajniki mają być z plusa a nie z ery, przynajmniej do tej pory cały czas tak miało być, wchodzi P4 na ryynek, korzystają z nadajników Plusa i w tym czasie budują swoje. Wątpie żeby coś się w tej sprawie zmieniło Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZi Opublikowano 10 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2006 oj ludzie era ma najgorszy zasieg (przynajmniej na slasku i okolicy) co z tego, ze ma najwiecej % pokrycia obszaru polski jak te pokrycie jest slabe? Uzywam 3 telefonow i w kazdym mam abonament ery takze nie ma tu mowy o slabych telefonach - nokie, siemensy, sonyericssony, samsungi. Pokrycie ery jest duze ale slabe - gdy sie zejdzie do piwnicy to era gubi zasieg - orange trzyma dobrze, na jednej wsi obok zywca - tak samo era ma zasieg ale gubi po wejsciu do domku, orange trzyma bezproblemowo. czesc 'ZNAWCY' Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...