Gość Opublikowano 10 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2006 (edytowane) czesc 'ZNAWCY'Oj drogi znawca sie znalazl ktory to trzepie "milyjony" na telefonach. Jedz do lasu, albo w szczere pole i sobie zobacz jaki GIGANTYCZNY zasieg ma orange :lol: EOT Edytowane 10 Grudnia 2006 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazz Opublikowano 10 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2006 (edytowane) U mojej babci only Era ma zasięg, a to 30km od Wawy :lol: Tzn. reszta też niby ma, ale spróbuj sobie porozmawiać bez trzasków itp. :lol: Edytowane 10 Grudnia 2006 przez Sarkazz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fazi86 Opublikowano 10 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2006 Oj drogi znawca sie znalazl ktory to trzepie "milyjony" na telefonach. Jedz do lasu, albo w szczere pole i sobie zobacz jaki GIGANTYCZNY zasieg ma orange :lol: EOT KaZi ma rację co do zasięgu Ery. W karkonoszach i okolicach najlepszy zasięg ma akurat Orange. Era często gubi zasięg (przed moim blokiem ma czasem problemy), już nie wspomne, że w lesie albo wioskach okolicznych plus i era wymięka a orange ledwo bo ledwo ale trzyma sieć. W zeszłym roku jak nocowałem z paroma osobami przy granicy z niemcami to plus i era nie miały zasięgu i leciały w roamingu a orange sie twardo trzymał. Nie twierdzę oczywiście, że orange jest najlepszy, ale zasięg w każdym miejscu jest inny i jak widać rożne sieci różnie się sprawdzają. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuki1989 Opublikowano 10 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2006 Znowu u mojej babci, ok. 20km od mojego miasta tylko Plus ma zasięg a Era i Orange mogą tylko pomarzyć (sam mam Orange :D) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darks Opublikowano 10 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2006 era ma najgorszy zasieg czy to w miastach czy na wsiach niestety Co do śląska to sie zgodze. W niektórych "dziurach" na śląsku trzeba sie ładnie nachodzić żeby sygnał złapać. Ale to nie znaczy że ERA ma najgorszy zasięg, być może tylko niektóre regiony są zaniedbane zasięgiem i tyle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 10 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2006 hehe, mój tata był ostatnio brał udział w nagraniach do reklamy tej właśnie sieci więc już niedługo pewnie czegoś więcej się dowiemy ;) xD cytat z reklamy "ostatni będą pierwszymi"(czy jakoś tak) xD ale pss... ja nic nie mówiłem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 10 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2006 A moja babcia mieszka 103km od Wawy i trzeba z domu wychodzić, żeby Orange miał zasięg i dało porozmawiać bez lagów i trzasków. Z Plusem nie ma problemu :wink: Za to w Pilchach koło jeziora Roś (Mazury) bardzo dobry zasięg miał tylko Orange :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 10 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2006 hehe, mój tata był ostatnio brał udział w nagraniach do reklamy tej właśnie sieci więc już niedługo pewnie czegoś więcej się dowiemy ;) xD cytat z reklamy "ostatni będą pierwszymi"(czy jakoś tak) xD ale pss... ja nic nie mówiłem A co Twój staruszek to Lucjan Szołajski że podkłada głos do reklam? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kukifas Opublikowano 10 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2006 dobra dobra, tylko sie nie bijcie... era trzyma najslabiej w piwnicach, przynajmniej w miescie gdzie mieszkam orange ma, a moj szajsung w erze gupi zawsze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EsiuWWW Opublikowano 11 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2006 Co do śląska to sie zgodze. W niektórych "dziurach" na śląsku trzeba sie ładnie nachodzić żeby sygnał złapać. Ale to nie znaczy że ERA ma najgorszy zasięg, być może tylko niektóre regiony są zaniedbane zasięgiem i tyle.Orange tez tak ma w firmie u kumpla musieli zrezygnować z ich usług bo nie mieli zasięgu w biurach i to przy autostradzie w Gliwicach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PC_Speaker Opublikowano 11 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2006 mBank i Inteligo też chcą ponoć podbijać rynek wirtualnmych operatorów .... robi się ciekawie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 11 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2006 Era, Plus, Orange wykupia pasma na ktorych chcialaby nowa platforma dzialac. Nie ma czym sie podniecac, naszej trojcy nic nie ruszy, nawet atom. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$migacz Opublikowano 11 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2006 Jak tam ?? Dostał ktoś od nich telefon ?? Dzisiaj do mnie babka dzwoniła z jakimiś pytaniami że niby drugi etap. Teraz czekam na list od nich. Ma przyjść na dniach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 11 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2006 O co się pytała? :P Do mnie na bank nie zadzwonią :| A szkoda ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$migacz Opublikowano 11 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2006 O datę urodzenia. Adres. Imię nazwisko. Gdzie bywam na imprezkach w 3city. Jakie ciuchy lubię. Jakie marki uważam za godne uwagi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 11 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2006 Czyli ogólnie to samo co w ankiecie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enigma_pl Opublikowano 11 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2006 O datę urodzenia. Adres. Imię nazwisko. Gdzie bywam na imprezkach w 3city. Jakie ciuchy lubię. Jakie marki uważam za godne uwagi. gratuluje ;-) mam nadzieje ze i do mnie sie odezwa :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sesq Opublikowano 11 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2006 he a ja juz wiedzialem dawno temu o tym ze bedzie 4 operator :> czesc 'ZNAWCY' :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HaNz Opublikowano 11 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2006 A ja dopiero dziś się zarejestrowałem, pewno już za późno no ale co mi tam... :D Btw. Jestem w Erze już ładnych kilka lat i jeszcze nigdy nie miałem jakichś specjalnych problemów więc nie narzekam(wręcz przeciwnie) ale czemu by nie przejść do lepszego operatora... pożyjemy zobaczymy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 11 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2006 w wawie era ma kiepski zasieg to fakt.Na pradze i targówku to jest duzy problem z rozmowami w bloku.Trzeba sie tulić do okna.Mam tez karte plusa(bardzo dobry na tych dzielnicach) i orange.Najlepiej wychodzi plus w wawce gdzie daleko jest do nadajników.Potem orange i era.Jestem z giżycka i najlepszy zasieg ma tam orange.Era zalezy od lokalizacji ale czasem tez trzeba sie tulić do okna(miasto ma około 40k ludnosci) czesc znawcy :] Ps.duzo jezdza po polsce wiec moge sie klucić o te zasiegi :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 11 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2006 ja mieszkam 20km od wawy i zasię w erze cieniutki (mam tela) a w piwnicach niestety gubi :( u mnie w mieście rządzi plus ;) mieszkam na 5 piątrze więc nie rozumiem jak mogę mieć trzaski i lagi w rozmowie <_< ee jak na targówku też tak jest (przecież ile to bliżej) to współczuje szczerze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 11 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2006 (edytowane) Panowie nie ma się co zachwycać zasięgiem, ilościa kresek itp ;) duzo żalezy od telefonu. Na dobrym aparacie da sie rozmawiać majac nawet jedną kreske zasiegu. Druga sprawa to ten wszech obecny zasięg Orange :lol: tam gdzie nie ma już innych sieci , co z tego ze jest jak jest zupełnie bezużyteczny :] Edytowane 11 Grudnia 2006 przez Hipo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 11 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2006 ja swój testowałem na 3 modelach tel czy nawet 4 ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 11 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2006 $migacz a po jakim czasie od zarejestrowania sie zadzwonili? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limerro Opublikowano 11 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2006 (edytowane) Ta Orange - wlasnie odczuwam jak zrywa polaczenia, to samo maja znajomi - po prostu mega dodatek do rozmow ;) Edytowane 11 Grudnia 2006 przez limerro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$migacz Opublikowano 12 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2006 $migacz a po jakim czasie od zarejestrowania sie zadzwonili? Ciężko wyczuć. Pare razy dzwonili. Wcześniej nie mogłem odebrać. Teraz była okazja. Myślę że 1,5 tygodnia od zarejestrowania do pierwszego telefonu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 12 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2006 no ja swoje 3 karty testowałem na k750i(aktualnie posiadam), p800, i na paru nokiach. Wiec sprawa telefonu raczej nie jest u mnie problemem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemik4 Opublikowano 12 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2006 A propo tego zasiegu, u mnie w domu z każdej sieci jest cieżko zasieg złapać a to dlatego, że mam dom obłożony styropianem i siatką metalową (powstaje tzw. klatka Farraday'a) na której trzyma sie tynk. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonCapone Opublikowano 13 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2006 mozna sie rejestrowac jak sie nie ma ukonczone 18 lat?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ur6aN Opublikowano 14 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2006 Nic nie pisali że nie można więc chyba można tam i tak wstawiasz swoją datę urodzenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...