meeron Opublikowano 18 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2007 generalnie spodziewalem sie czegos lepszego/innowacyjnego (: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 18 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2007 bwił się ktoś samsungami 370 i 630 ? moze na pw szybkie wady zalety był bym mega wdzięcznyMoje płacze nt. Z370 masz na pw ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonCapone Opublikowano 25 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2007 panowie ma juz ktos tego playa?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konkor Opublikowano 26 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2007 Ja jestem testerem ale prawie na pewno ich zleję... Czy ktoś z obecnych tu testerów miał już telefon w sprawie tej "super promocji" którą mamy otrzymać na PLAY'a?? Od kilku dni dzwoni do mnie krótki numer (na pewno od nich) i kur.... jedyne co słyszę to od razu muzyczka przez jakiś czas (po minucie lub krócej się rozłączam). Mogliby chociażby nagrać te parę słów, że zaraz nastąpi połączenie..... Jezzzu jacy ludzie tam pracują. Następny dowód że ZERO doświadczenia... :mur: Może za bardzo się denerwuję w niektórych sytuacjach, ale jak w pracy dzwoni do mnie telefon i słyszę kilka minut muzyczki to mnie szlag trafia!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 26 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2007 Tja, dziś rano nawet mnie obudzili tym swoim telefonem. Powiedziałem, że nie jestem zainteresowany, bo: 1. Telefon jest jakimś nieporozumieniem. 2. Brak przenoszenia niewykorzystancyh złotówek na nast. miesiąc, co u innych obecnie jest standardem. 3. Brak możliwości przeniesienia numeru z innej sieci przy tym jak chciałbym skorzystać z oferty dla testerów. 4. Cena połączenia z internetem to jakiś nieudany żarcik z ich strony. 5. Każdy tester miał otrzymać osobną ofertę, a jak wiadomo wszyscy mają jedno i to samo. 6. Trzy telefony to już za dużo. (kolejność przypadkowa) Pani z którą rozmawiałem była w stanie odpowiedzieć jedynie na argument drugi, twierdząc że w zamian za brak tego "przenoszenia" dostajemy ektra bonus w postaci dodatkowych złotówek do wykorzystania. Natomiast na 4 odpowiedziała, że: "Sieć nie może od razu odkryć wszyskich kart" :lol: Już czytałem, że szykują pakiety internetowe, ale co z tego skoro ja umowe miałbym podpisywać teraz. Też do mnie dzwonił ten numer kilka dni temu raz i sama muzyczka była. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konkor Opublikowano 26 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2007 Ja dokładnie z tych samych powodów zrezygnuję, a dodatkowo mam 5 darmowych numerów w Idei. Z jednego z nich korzystam baaaardzo często :D I tu jest lipa, bo w Play nie ma darmowych numerów. I ogólnie wkurza mnie ta sieć, nawet porządnie nie umieją zadzwonić do klienta tylko automat dzwoni i czekaj sobie jak idiota aż jakaś panienka zauważy że odebrałem. Kretynizm! :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 26 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2007 narcyz, a jak ta oferta wygląda? Do mnie jeszcze nie dzwonili, ale chcialbym byc przygotowany ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 26 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2007 napisze Ci wieczorem, bo siedze teraz na wykladzie. --edit-- Można podpisać umowę na 24 miechy, i dostajesz co miesiąc 1000 minut do wykorzystania w ramach sieci. Z kolei nie wiem jak ma się to do tego, co przyszło jakiś czas temu meilem, gdzie była informacja, że niby mielibyśmy dostać 600minut + 2000 smsów. Być może jest to w jakiś sposób zamienne (z tego wynikałoby, że 1 min = 5 sms), ale nie powiedziała o tym przemiła pani- może dlatego, że byłem dość zdecydowany na zakończenie przygody z Playem na chwilę obecną i już nie widziała sensu w nakłanianiu mnie ;) Jeśli nie zamierzasz kontynuować "współpracy" z Play, to może na wstępie powiedz, że znasz ofertę- zaoszczędzisz sobie i im trochę czasu ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konkor Opublikowano 27 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2007 No to rzeczywiście oferta powalająca na kolana :D Jeszcze jakby to było do wszystkich sieci, a w PLAY'u nikogo nie znam... Niedawno jeszcze miałem darmowe wieczory i weekendy w Idei w ramach sieci i stacjonarnych a 80% ludzi w telefonie mam z Idei. Następna rzecz- pewnie innego telefonu nie mogę wybrać. Dostałem [ciach!]ianego Samsunga i musiałbym z nim zostać. Mam Samsunga D820 i pod każdym względem jest lepszy. Ciekawe ilu testerów podpisze umowy... Jestem tego baaaaardzo ciekaw :huh: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 27 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2007 Czyżby kolejny operator aka Sami Swoi? Reklamy owszem, ale abonentów tyle co nic. I co miał zrewolucjonizować rynek, jak na razie jedna wielka kupa. I do tego te reklamy w tramwajach i autobusach na rączkach do trzymania aka "Kto ma seksowną bieliznę ręka do góry", "Kto na prezydenta, ręka do góry" etc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skinny500 Opublikowano 27 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2007 I co miał zrewolucjonizować rynek, jak na razie jedna wielka kupaPokaż mi gdzie zapowiadali rewolucję, bo do tej pory to rewolucję sobie jedynie ubzdurali ludzie. Rewolucja zapowiadana nie była. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 27 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2007 napisze Ci wieczorem, bo siedze teraz na wykladzie. --edit-- Można podpisać umowę na 24 miechy, i dostajesz co miesiąc 1000 minut do wykorzystania w ramach sieci. Z kolei nie wiem jak ma się to do tego, co przyszło jakiś czas temu meilem, gdzie była informacja, że niby mielibyśmy dostać 600minut + 2000 smsów. Być może jest to w jakiś sposób zamienne (z tego wynikałoby, że 1 min = 5 sms), ale nie powiedziała o tym przemiła pani- może dlatego, że byłem dość zdecydowany na zakończenie przygody z Playem na chwilę obecną i już nie widziała sensu w nakłanianiu mnie ;) Jeśli nie zamierzasz kontynuować "współpracy" z Play, to może na wstępie powiedz, że znasz ofertę- zaoszczędzisz sobie i im trochę czasu ;) Spoko, to ja im podziekuje od razu.. Chyba, ze... moglbym podpisac umowe na kogos innego. Mojej drugiej polowie bardzo podoba sie Motorolka ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 28 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2007 Pokaż mi gdzie zapowiadali rewolucję, bo do tej pory to rewolucję sobie jedynie ubzdurali ludzie. Rewolucja zapowiadana nie była.No ale czyms trzeba ludzi do siebie przekonac pozatym nie wydaje mi sie aby na zwyklych ludziach robili interes bo chyba jednak musza miec jakas oferte dla firm czy cos ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 30 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2007 Witam all. Czy ktoś z was ma numer do Play'a? Najlepiej głównej firmy, by dowiedzieć się, gdzie w warszawie dokonam zakupu LG KU311... od tygodnia czekam w media na dostawę, dzisiaj była i słyszę taki tekst- Niestety zamówiliśmy tylko te droższe modele bla bla bla, a jak poprosiłem o telefon do nich, by sie dowiedzieć gdzie kupie ten telefon w warszawie to ta powiedziała że nie może podać o.0 no luuudzie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati123 Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Tutaj masz liste miejsc,gdzie mozesz kupic telefony: http://web.playmobile.pl/portal/jakkupic.html a numer do BOK to *500 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Ile moge miec na minusie oddajac im telefon? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Z informacji jakie kiedyś udało mi się wyczytać to 250ziko. Oczywiście nie niesie to za sobą żadnych konsekwencji. Czyli jeszcze kilka dni i spokojnie mogę iść oddać telefon ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konkor Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Ja też oddaję. Kobitka która dzwoniła do mnie nawet nie próbowała rozpoczynac rozmowy, tylko zapytała czy znam warunki i czy jestem zainteresowany. Rozmowa trwała niecałą minutę, wytłumaczyła tylko gdzie oddac telefon :D Ciekawe ile % testerów połakomiło się na tą extra promocję... B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Powiedzcie jaka mieliscie propozycje ze strony Play jako testerzy ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Pisałem kilka postów wcześniej ;] W poście #158 coś o tym jest. Czyli 1000min wew. sieci do końca umowy z nimi. A reszta tak samo jak każdy inny pan Stasiu podpisujący umowę. I to jest właśnie ta indywidualna oferta, którą mieliśmy dostać, buehehe :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Pisałem kilka postów wcześniej ;] W poście #158 coś o tym jest. Czyli 1000min wew. sieci do końca umowy z nimi. A reszta tak samo jak każdy inny pan Stasiu podpisujący umowę. I to jest właśnie ta indywidualna oferta, którą mieliśmy dostać, buehehe :lol: Dla Stasia i tak oferta jest najlepsza na rynku ale faktycznie wewn. tak malo popularnej (narazie) sieci to nawet milion minut by mnie nie zwiodlo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Nawet nie chodzi o to czy to ma zwodzić czy nie, a o sam fakt, że w żaden sposób oferta ta nie jest indywidualna. Oczywistym jest, że nie można dla 20k testerów z osobna przygotowywać, ale jakieś "widełki" już by lepiej wyglądały. Natomiast wygląda na to, że niewielu testerów postanowiło zostać w sieci, ponieważ możliwość popisywania umowy na specjalnych warunkach przedłużono z 15 do 28 kwietnia oraz zaproponowano dość istotne rzecz: - możliwość przeniesienia numeru z innej sieci - możliwość wyboru innego telefonu z oferty Tylko, że nie łączy się to już z tym dodatkowym tysiącem minut wew. sieci. Dla mnie ta oferta świadczy tylko o tym, że zawiedli się na ilości testerów która postanowiła pozostać w sieci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Czy kazdy tester musial przedstawic konczaca sie umowe z poprzedniej sieci w ktorej jest ? Jezeli nie to po prostu gro osob testujacych ma pewnie jeszcze umowy i nie beda placic dwoch abonamentow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy05 Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2007 (edytowane) Ledwo co wystartowalo play a tu mamy kolejnego operatora, który ma niebawem wystartowac Nowy operator jak narazie niewiele wiadomo domena nalezy do McCann Erickson Polska Sp. z o.o. street: ul. Cybernetyki 19 city: 02-677 Warszawa location: PL z tym ze jest to miedzynarodowa firma reklamowa (robiła reklamy sokow Garden) takze nadal nic nie wiemy na stronie jest odliczanie do premiery ktora ma byc 19.IV o 10:00 Edytowane 15 Kwietnia 2007 przez siwy05 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Dwa dni temu widziałem już to odliczanie i czasem zdarza się, że czas jest źle wyświetlany. Np. dziś rano było 4 min do premiery, więc poczekałem, a potem odliczanie zaczęło się od nowa. Przypuszczam, że chodzi tu tylko o jakiegoś wirtualnego operatora. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati123 Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2007 a wracajac do tematu,to mi sie wydaje,ze sporo testerow zostanie.Przegladalam ostatnio ich blogi i wiekszosc pisze ze zostaje.W sumie to 1 zl za samsunga to nie jest duzo,a i to 1000 minut to niezla opcja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Pierdzielimy tego Plusa. Zaczeli kombinowac, ze nagle upust 40% na abonament zamiast 50%. "Bo jemu sie wydrukowalo" - a przekonywac to potrafili 50% upustem. Jak najszybciej do Play. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziboss Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Ledwo co wystartowalo play a tu mamy kolejnego operatora, który ma niebawem wystartowac Nowy operator jak narazie niewiele wiadomo domena nalezy do McCann Erickson Polska Sp. z o.o. street: ul. Cybernetyki 19 city: 02-677 Warszawa location: PL z tym ze jest to miedzynarodowa firma reklamowa (robiła reklamy sokow Garden) takze nadal nic nie wiemy na stronie jest odliczanie do premiery ktora ma byc 19.IV o 10:00He ? Odsyla mnie do plus gsm.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2007 A ja już mam mętlik w głowie...jak to w końcu jest. 4operator to play czy play to play a 4Op dopiero się ma pojawić? Ta strona też lewa bo odsyła do plusa. http://rekrutacja.nadchodzi4.com/ może o to chodziło? Kiedyś była tu jakaś ankieta na testerów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziboss Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2007 A ja już mam mętlik w głowie...jak to w końcu jest. 4operator to play czy play to play a 4Op dopiero się ma pojawić? Ta strona też lewa bo odsyła do plusa. http://rekrutacja.nadchodzi4.com/ może o to chodziło? Kiedyś była tu jakaś ankieta na testerów. www.nadchodzi4.com odsyla na www.playmobile.pl A z kolejnym operatorem to jakas sciema chyba ze strony plusgsm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...