KAX_ Opublikowano 5 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2007 Tego nie wiem zobacz na stronie Heyah, wiem tylko, że przeniesienie z ery kosztuje 50zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 6 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2007 Jeszcze jedno czy mogę podpisać umowę na dwa różne abonamenty. Czyli dwie różne umowy, bo potrzebował bym telefon dla jeszcze jednej osoby w rodzinie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 6 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2007 Bez problemu możesz wziąć tyle abonamentów ile chcesz przecież oni na tym zarabiają ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 6 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2007 Nie myślałem że są jakieś ograniczenia ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
promieniowanie Opublikowano 6 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2007 Bez problemu możesz wziąć tyle abonamentów ile chcesz przecież oni na tym zarabiają ;] Mozesz wziac tylko 1 abonament na siebie. Detale w regulaminie na stronie play. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 6 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2007 No to super :/ a można tak że przyniosę rachunek bieżący zapłacony na inną osobę (z rodziny) ale nie na mnie i podpiszę umowę? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 6 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2007 (edytowane) Mozesz wziac tylko 1 abonament na siebie. Detale w regulaminie na stronie play.Oj to się zapędziłem myślałem, że jest tak jak u innych operatorów... P.S Rachunek musi być wystawiony na osobę podpisującą umowę. Edytowane 6 Września 2007 przez KAX_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 8 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2007 Dzwoniłem dziś do placówki Play i L760 wrócił do sprzedaży ale już wszystkie sprzedali :D i czekają na dostawę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtles5 Opublikowano 9 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2007 co z play light warto wziac do 100 zl? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 9 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2007 abonament 30zl i L760 za 49zl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtles5 Opublikowano 10 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2007 abonament 30zl i L760 za 49zl czyli nie ma sie co zastanawiac i do abonamentu Play Light brac tego Samsunga (nawet pomimo klopotow z smsami; max kwota na tel 100zl)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 10 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2007 jak teraz pojdziesz do salonu powinny byc telefony z dobrym softem tzn. nie ma problemu z smsami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 10 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2007 Play ma bardzo dobry zasięg. Teraz tam gdzie na Idei/Orange nie miałem, mam przynajmniej połowę, albo cały. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 11 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2007 Motka Z8 wchodzi do Play. Nie macie jakiegos przecieku ile moze kosztowac ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psz3mo Opublikowano 11 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2007 (edytowane) Kaeres myślę, że przynajmniej 1k w playlight to będzie kwota jaką sobie zażyczą Edytowane 11 Września 2007 przez przemekbydgoszcz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 12 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2007 To na pewno. Ciekawe czy ceny beda znacznie zroznicowane w zaleznosci od abo. Bo w abo 100pln niektore telefony sa na takich znizkach, ze szok (np V6maxx) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WormBoy Opublikowano 12 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2007 Wczoraj żona kupiła L-760 i sesemesy przychodzą bez problemu. Całkiem przyjemny telefonik, nie powiem... btw Byłem w erze chcąc wypowiedzieć umowę i babka pyta "czemu? przecież mamy super ofertę dla stałych abonentów" :lol: Ta ich oferta to żenada, nie wspominając o cenach telefonów... Czekam aż się skończy okres wypowiedzenia i przechodzę do play. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szacuken Opublikowano 12 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2007 Czy Ku800 jest naprawdę aż tak wadliwy, że musieli go wycofać? W sumie to to chyba najfajniejszy fon z tych tanich w Play Lajt. Pytam, bo średnio wierzę w te ich wałki i zamierzam jeszcze poszukać, a jak znajdę to kupić. Czy gdzieś w Warszawie go jeszcze dostanę? Alternatywnie zamierzam wziąć tego L760, ale to tylko jeżeli nie będzie Czekoladki (czy źle myślę, może lepiej Samsunga?). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sołtys25 Opublikowano 13 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2007 Czy Ku800 jest naprawdę aż tak wadliwy, że musieli go wycofać? W sumie to to chyba najfajniejszy fon z tych tanich w Play Lajt. Pytam, bo średnio wierzę w te ich wałki i zamierzam jeszcze poszukać, a jak znajdę to kupić. Czy gdzieś w Warszawie go jeszcze dostanę? Alternatywnie zamierzam wziąć tego L760, ale to tylko jeżeli nie będzie Czekoladki (czy źle myślę, może lepiej Samsunga?). Pewna partia czekoladek, która trafiła do playa, miała problemy z podswietlaniem kawiaturki i czasami z baterią. Nie ma z tym większego problemu, serwis LG działa bardzo sprawie i nie robi problemów. Naprawiają telefon w ciągu 7 dni bez gadania. A telefony sie skonczyły, czemu trudno się dziwić - bo były bajeranckie, całkiem niezłe i w symbolicznej cenie. Taką informację miałem od przedstawiciela Play. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szacuken Opublikowano 13 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2007 A telefony sie skonczyły, czemu trudno się dziwić - bo były bajeranckie, całkiem niezłe i w symbolicznej cenie. Taką informację miałem od przedstawiciela Play. No właśnie dlatego się zastanawiam dlaczego ich już nie ma!? Przecież zdrowy rozsądek podpowiada, że jeżeli dany model dobrze się sprzedaje, to nie ma sensu kończyć jego sprzedaży. Rozumiem, że byłoby to wytłumaczalne, gdyby z telefonem było dużo problemów później, ale jeżeli jest tak jak mówisz, to przyczyn wycofania nie widzę. Zrozumiałe byłoby również ewentualne podwyższenie ceny... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sołtys25 Opublikowano 13 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2007 No właśnie dlatego się zastanawiam dlaczego ich już nie ma!? Przecież zdrowy rozsądek podpowiada, że jeżeli dany model dobrze się sprzedaje, to nie ma sensu kończyć jego sprzedaży. Rozumiem, że byłoby to wytłumaczalne, gdyby z telefonem było dużo problemów później, ale jeżeli jest tak jak mówisz, to przyczyn wycofania nie widzę. Zrozumiałe byłoby również ewentualne podwyższenie ceny... Może wcale nie był taki tani dla Playa. W Plusie taryfa kubali 40, starszy model KG800, który nie ma co ukrywac, jest duzo gorszy, kosztuje 600 zł. Play sprzedawał nowszy model za 1 zł w abo. 30 zł. Zrobili sobie promocje, ale na dłuższą metę, nie za bardzo się im to opłacało i telefonu nie ma ;-). Wiesz, to są juz wszystko spekulacje, bo na takie pytania raczej nie otrzymasz odpowiedzi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati123 Opublikowano 17 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2007 Czekoladki rzeczywiscie pewnie niezle schodzily.Mi najbardziej podobaly sie z tych telefonow, ktore mieli. ale bylo..minelo...Uruchamial juz ktos z Was pakiet SMS 1000?? niezla opcja,bo wazna jest do wszyskich sieci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 17 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2007 (edytowane) Play poezja :D Załadowałem 9 dni temu za 30zł. Dostałem 10zł gratis. Przedzwoniłem masę czasu i wysłałem trochę esów. Wcięło do tej pory 12zł. Jak bym miał Orange to bym już pewnie doładowanie kupił... Edytowane 17 Września 2007 przez JROX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 18 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2007 Jeszcze bedziesz zgarnial minuty za to ze do Ciebie dzwonia :P Jak ktos do Ciebie dzwonil togo przeciagaj chociaz do 2 min. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WormBoy Opublikowano 18 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2007 Jeszcze bedziesz zgarnial minuty za to ze do Ciebie dzwonia :P Jak ktos do Ciebie dzwonil togo przeciagaj chociaz do 2 min. :) Mi babka w salonie mówiła, że czas jaki ktoś do nas dzwoni się sumuje i za każde 2minutki jest jedna gratis. Czyli 2 rozmowy przychodzące po minucie i mamy minutkę za friko. Może kotoś potwierdzić lub zaprzeczyć? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 18 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2007 bzdura :D sam sie o to pytalem jak bralem umowe, powiedzieli, ze musi to byc bite 2 min, nie ma czegos takiego jak sumowanie naciagnac najlepiej te kilka sekund, powiedziec, ze brakuje kilku sekund 2 rozmowcy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WormBoy Opublikowano 19 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2007 bzdura :D sam sie o to pytalem jak bralem umowe, powiedzieli, ze musi to byc bite 2 min, nie ma czegos takiego jak sumowanie naciagnac najlepiej te kilka sekund, powiedziec, ze brakuje kilku sekund 2 rozmowcy :D A kłóciłem się z nią, a ona że nie bo się sumuje... cholera nic nie wiedzą ci sprzedawcy. Cokolwiek ich zapytałem to okazywało się, że wiem więcej z tego co sam wyczytałem, a jak chciałem się upewnić czy dowiedzieć dokładniej to robili wilekie oczy... :mur: btw. Zawsze można w pracy wykręcić swój nr, słuchawka na biurko i minutki lecą :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 19 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2007 1000 sms do wszystkich sieci za 10zl rox :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 20 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2007 1000 sms do wszystkich sieci za 10zl rox :DLub MMS - rox x2 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati123 Opublikowano 21 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2007 niezła ta promocja:D szczegolnie,ze do wszytskich.Widzieliscie reklame? http://www.youtube.com/watch?v=2ll4VN1-NuU Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...