Havoc Opublikowano 1 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2007 A no właśnie, tam gdzie Play swoimi przekaźnikami nie sięga tam jedzie na zasięgu ERY z tego co mi wiadomo. Więc nie powinniśmy mieć się o co martwić ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psz3mo Opublikowano 1 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2007 (edytowane) mi się też zdaje że od Ery podnajmują ;) ******Edit****** właśnie zanabyłem dla siebie L760 w kolorze "Copper Gold", i wbrew słowu 'koper' nie jest zielony,a miedziany ;) baj de łej, nowa seria ma z tyłu na obudowie, małe logo play Edytowane 3 Grudnia 2007 przez przemekbydgoszcz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konio68 Opublikowano 12 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2007 (edytowane) A no właśnie, tam gdzie Play swoimi przekaźnikami nie sięga tam jedzie na zasięgu ERY z tego co mi wiadomo. Więc nie powinniśmy mieć się o co martwić ;)Play ma roamig z Plusem i tam gdzie nie sięga jadą na Plusie. co do jakosci usług nie mogę nic złego powiedzieć , mam play od 3 miechów a drugi tel od 2 oba zero problemów , wideo rozmowy działają fajnie.co do roamingu międzynarodowego , to i w Finlandi i Niemczech nie miałem problemu. Edytowane 12 Grudnia 2007 przez konio68 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 13 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2007 Masz rację. Od 3 godzin mam Play'a i widzę własnie po samym logo że leci z Plusa. A teraz pytanko, bo nie wiem czy w tym dziale czy w "kupujemy telefon", ale niech będzie tutaj ;] W sklepie wisiał plakat w880i z głośnikami jako gratis, zapytałem między wierszami o to, powiedziano mi, żeby do nich napisać, że kupiło się ten telefon i chce głośniki...idiotyzm sam sprzedawca przyznał :D Z pośpiechu zapomniałem zapytać konkretnie jak i co....pytanie do Was czy coś wiecie na ten temat. Takie głośniczki fajny bajer a skoro za free, to dlaczego by nie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 14 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2007 Na stronie Sony ericsson można wypełnić podobno jakiś formularz i się czeka. Podobno można to nawet zrobić przez telefon. A najlepiej to wziąć do ręki karteczkę, którą powinieneś dostać razem z telefonem i tam jest wszystko opisane. Wygląda to mniej więcej tak - http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=b9704a7d1e607f74 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaapa Opublikowano 26 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2007 Witam, Chciałbym wziąć Samsunga L760 w najtańszym abonamencie(light). Mam pytanie : czy poczekać parę dni do końca roku, żeby inne telefony potaniały czy mogę brać już teraz telefon,bo zasadniczo nie zmieni się nic w nowym cenniku? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psz3mo Opublikowano 27 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2007 z tego co się dowiadywałem na początku miesiąca to 'plej' nie przewiduje jakiś promocji/obniżek cen, bo aktualnie próbuje się przebić z ofertą biznesową i na nią kładą nacisk. Ja mam l760 od niecałego miesiąca - zero rysek + zero zwiech + mocna bateria (4 dni to normalka) = zero problemów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konio68 Opublikowano 30 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2007 z tego co się dowiadywałem na początku miesiąca to 'plej' nie przewiduje jakiś promocji/obniżek cen, bo aktualnie próbuje się przebić z ofertą biznesową i na nią kładą nacisk. Ja mam l760 od niecałego miesiąca - zero rysek + zero zwiech + mocna bateria (4 dni to normalka) = zero problemówJest oferta na fony za 3 grosze , ale abonament 70, 100 , 150 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wistler Opublikowano 30 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2007 Witam, Chciałbym wziąć Samsunga L760 w najtańszym abonamencie(light). Mam pytanie : czy poczekać parę dni do końca roku, żeby inne telefony potaniały czy mogę brać już teraz telefon,bo zasadniczo nie zmieni się nic w nowym cenniku? Bierz tego samsunga, moja rodzicielka zakupiła go z 1,5 tygodnia temu i jest bardzo zadowolona. Moje zdanie - telefon bardzo dobry, w tym przedziale cenowym nie dostaniesz niczego lepszego ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 (edytowane) Dostałem starter play dzisiaj, wkładam do telefonu (nokia 1600) i co? I nie ma zasięgu Nie mam na razie na jakim telefonie sprawdzić a zależy mi na tym żeby szybko zaczął działać. Da sie coś z tym zrobić? :/ Edytowane 31 Grudnia 2007 przez Grzechu_1990 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yeyoo Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 siemka, dzisiaj dostalem starter z play'a. aktualnie mam heyah i chcilabym sie od Was do wiedziec czy sie oplaca przesiadac ?? :) interesuje mnie pare informacji - cena smsa do swojej/ do innych (sieci), cena minuty i jak to jest gdy waznosc konta sie konczy, czy jezeli nie doladuje w odpowiednim czasie to trace co mialem na koncie. pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 Moze wejdziesz na strone play'a i sobie sprawdzisz cennik? Wszystko jest tam napisane. Ceny sms'ow i rozmow sa dla wszystkich takie same i wynosza 15gr za sms'a i 49gr za minute polaczenia. Jest jeszcze wazna promocja 200 sms'ow co miesiac do wszystkich przez rok za darmo. Jezeli na czas nie doladujesz konta to kasa nie przepada. A czy warto sie przesiadac to sam sobie musisz odpowiedziec, bo to juz jest bardzo indywidualne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yeyoo Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 bylem na stroonie play :P musze sie naprawde nad tym zastanowic czy sie przesiadac bo play ma kilka zalet ale tez kilka wad ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 (edytowane) Dostałem 9 starterów :lol: Pewnie nawet połowy nie wykorzystam. --edit-- @grzechu, poczekaj chwile. Powinineś dostać wiadomość z prośbą o zaakceptowanie autoryzacji, czy coś w tym stylu i dopiero wtedy pojawia się zasięg, dostajesz sesemesa z ustawieniami. Czekałem ~5-10min. Edytowane 31 Grudnia 2007 przez narcyz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2008 narcyz czekam już ponad 12 godzin i nadal nic. Czy może to być spowodowane starym telefonem (Nokia 6150)? A może karta jest uwalona tak jak to było pisane na początku że ludzie kupują karty i nic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2008 Nie mam pojęcia, ale wydaje mi się to mało prawdopodobne. Sam próbowałem na Nokii 6100, to bangla. Zadzwoń do ich BOKu jeśli jest możliwość wykonania takiego połączenia z poza ich sieci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2008 Wszystko wyjaśniło sie-włożyłem to starego Samsunga, wykryło zasięg i sieć żeby zaraz pokazać "Uszkodzona karta SIM". Wygrałem wreszcie coś i to coś okazuje sie padnięte :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2008 Ostatnim razem jak rozdawali razem z Onetem startery za friko, to tym ktrórzy dostali uszkodzone karty wymieniali je po zgłoszeniu tego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2008 No cóż. Zostaje mi tylko pójście do Play'a i pogadać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psz3mo Opublikowano 2 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2008 karta z onetu leży na moim biurku i się nudzi :D mam nadzieję, że będzie działać :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2008 Niedługo kończy mi się umowa w erze i już postanowiłem że przechodzę do sieci play. Z racji że wiele nie rozmawiam, rozważam abonament za 30zł ale jedno mnie zastanawia. Mianowicie czy przy abonamencie mam jakąś możliwość kontroli stanu konta? Wole unikać przykrych niespodzianek na początku miesiąca :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nosweratu Opublikowano 2 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2008 stan konta kontrolijesz *101# a stan minut z promocji 1 do wygadania za 2 odebrane *102# -mam tel w play od 2 miechow i powiem ze jestem zasowolony - 50 zl abonamentu wystarcza na rozmowy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2008 (edytowane) Dzięki za odpowiedź! Tak w ogóle to jest jakiś haczyk w abonamencie za 30ziko? Bo to wszystko wygląda jakoś za pięknie :lol: Edytowane 3 Stycznia 2008 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuZeK Opublikowano 3 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2008 Dostałem starter play dzisiaj, wkładam do telefonu (nokia 1600) i co? I nie ma zasięgu Nie mam na razie na jakim telefonie sprawdzić a zależy mi na tym żeby szybko zaczął działać. Da sie coś z tym zrobić? :/jezeli dostales z grona to masz info z forum: "@ Gronowicze, którym nie działa starter Play: Play prosi o numery SERYJNE niedziałających starterów. Wyślijcie je proszę na mój adres mailowy: mikolaj@grono.net Dziękuję! Mikołaj Grono.net" tez mi nie dzialalo, napisalem i w ciagu 48h bylo wszystko ok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psz3mo Opublikowano 3 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2008 Dzięki za odpowiedź! Tak w ogóle to jest jakiś haczyk w abonamencie za 30ziko? Bo to wszystko wygląda jakoś za pięknie :lol: nie ma żadnego haczyka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konio68 Opublikowano 3 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2008 Niedługo kończy mi się umowa w erze i już postanowiłem że przechodzę do sieci play. Z racji że wiele nie rozmawiam, rozważam abonament za 30zł ale jedno mnie zastanawia. Mianowicie czy przy abonamencie mam jakąś możliwość kontroli stanu konta? Wole unikać przykrych niespodzianek na początku miesiąca :lol: Pod tym względem play wygląda najlepiej , sprawdzisz bez problemu , duzym plusem jest też to że masz kwotę i czy używasz fona , czy GPRS to ci odejmuje kasę od twojego limitu . Do tego wideorozmowy , mi akurat się przydają , mam u nich już 2 numery od września i jest ok , też z Ery ucieklem , tak jak powyżej sprawdzenie konta podaje dokładne dane ile zostało ci kasy oraz ile masz do zaplaty poza abonamentem , np; jakieś płatne wapy czy roaming. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sensei Opublikowano 3 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2008 Od miesiaca w calym Wroclawiu nie ma dostepnego W880i w Play`u i nikt nic nie wie kiedy bedzie.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2008 Przeniesienie numeru z Ery-50zł Opłata aktywacyjna - 50zł Mam sie niby pojawić w lutym żeby podpisać papiery, play potem zrywa za mnie umowę w erze. W przypadku podpisywania normalnej umowy (i otrzymaniu nowego numeru) też trzeba zapłacić za aktywację? Zapomniałem spytać a na stronie ciężko coś znaleźć ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psz3mo Opublikowano 4 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2008 (edytowane) tylko w 'plej lajt' (30zł) musisz płacić za aktywację 50zł, przy pozostałych abonamentach aktywacja jest darmowa* *a może 1zł Edytowane 4 Stycznia 2008 przez przemekbydgoszcz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2008 Orientuje się ktoś może, czy w Playu na abonament lub kartę można wybrać jeden numer, żebym miał do niego tańsze smsy lub rozmowy? Z tego co wiem to nie, ale... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...