Skocz do zawartości
atomel

Jak Kyniek Traktuje Swoich Klientów

Rekomendowane odpowiedzi

Jaki z tego morał ? KUPUJ W REALITYNET jeśli chcesz być potraktowany profesjonalnie. Samhain to człowiek którego darzę zaufaniem i szacunkiem, robić z nim interesy to prawdziwa przyjemność. Niejednokrotnie się o tym przekonałem. Pozdro.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Za co? Za to, że wpłaciłem ci kasę?

Powiem ci dlaczego to zrobiłeś. Zrobiłeś to z zemsty.

Tak naprawdę , Kyniek powiedz szczerze . Jakie miałeś podstawy , żeby wystawiać atomelowi negatywa Moim zdaniem , żadnych....

Jaki z tego morał ? KUPUJ W REALITYNET jeśli chcesz być potraktowany profesjonalnie. Samhain to człowiek którego darzę zaufaniem i szacunkiem, robić z nim interesy to prawdziwa przyjemność. Niejednokrotnie się o tym przekonałem. Pozdro.

Bez reklamy proszę bo wyjdzie na to , że była to prowokacja , która miała na celu wypromowanie RN :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bez reklamy proszę bo wyjdzie na to , że była to prowokacja , która miała na celu wypromowanie RN :)

Forum służy do wyrażania opinii. Opinia o Kyńku została wyrażona, ja wyraziłem swoją opinię o sklepie Realitynet. Edytowane przez -GIZIU-

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Według mnie wszystko powinniście wyjaśnić między sobą. Świadczy to tylko o Tobie, że nie umiałeś sam załatwić sprawy tylko przyszedłeś z tym na forum :mur: A wystawić negatywa to każdy może.

Edytowane przez piotralek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Forum służy do wyrażania opinii. Opinia o Kyńku została wyrażona, ja wyraziłem swoją opinię o sklepie Realitynet.

1. To był żart , jeżeli to wziąłeś na poważnie to przepraszam ....

2. Mimo wszystko sądzę , że wyrażenie swojej opinii o RN w tym temacie jest nie na miejscu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja z Kyńkiem nie mam nic do "załatwiania"

Chodzi o postawę sprzedającego znanego na forum i ostrzeżenie innych.

Chodzi też o reagowanie, zgłaszanie złodziejstwa na poczcie. Takie postawy jak Kyńka tylko ułatwiają złodziejom zadanie.

Proszę o zamknięcie tematu.

Edytowane przez atomel

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nawet jak wysłałeś maila, który cytujesz to nie zmienia sytuacji. Dałem ci nega i jeżeli niesłusznie to miałeś prawo odpisać na niego w otrzymanych przez ciebie komentarzach. Ale ty wystawiłeś mi nega. Za co? Za to, że wpłaciłem ci kasę?

Powiem ci dlaczego to zrobiłeś. Zrobiłeś to z zemsty.

Na Negatywa miałem rawo wystawić - jako ocenę twojej postawy, ja się z umowy wywiązałem, wysłałem towar w dzniu namierzenia kasy na koncie specjalnie jadąc na pocztę gdyż pisałeś że zależy ci na szybkiej dostawie. W momencie gdy oddaję paczkę na pocztę moja część zadania dobiega końca - jak widać w przypadku allegrowicza theosek udało się znaleźć satysfakcjonujące rozwiązanie - towar wysłałem ponownie ponosząć część kosztów za złodziejstwo poczty - lecz on wykazał się wyrozumiałością i nie wystawiał pochopnie nega. Cały czas byliśmy w kontakcie na gg.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mysle ze juz dosc 'opinii' w tym temacie zostalo przedstawionych. Zwasnione strony nadal pozostaja zwasnione, a kto chcial to wyciagnie z tego wnioski.

Imo sprzedawca ma obowiazek walczyc z poczta o uzyskanie odszkodowania (ubezpieczenie normalnej paczki wystarczy zeby odzyskac wartosc tego bloku wodnego), a najlepiej jesli w trosce o klienta zalatwi z nim sprawe wczesniej, a juz we wlasnym zakresie dochodzi swoich praw na poczcie (nawet z ryzykiem straty), tym bardziej jesli mamy do czynienia z tranzakcja z forumowiczem - czyli kims bardziej zaufanym niz jakis anonim z allegro ktory moglby w ten sposob chciec wyludzic towar.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...