-GIZIU- Opublikowano 10 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2006 Jaki z tego morał ? KUPUJ W REALITYNET jeśli chcesz być potraktowany profesjonalnie. Samhain to człowiek którego darzę zaufaniem i szacunkiem, robić z nim interesy to prawdziwa przyjemność. Niejednokrotnie się o tym przekonałem. Pozdro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kądziel Opublikowano 10 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2006 Za co? Za to, że wpłaciłem ci kasę? Powiem ci dlaczego to zrobiłeś. Zrobiłeś to z zemsty. Tak naprawdę , Kyniek powiedz szczerze . Jakie miałeś podstawy , żeby wystawiać atomelowi negatywa Moim zdaniem , żadnych.... Jaki z tego morał ? KUPUJ W REALITYNET jeśli chcesz być potraktowany profesjonalnie. Samhain to człowiek którego darzę zaufaniem i szacunkiem, robić z nim interesy to prawdziwa przyjemność. Niejednokrotnie się o tym przekonałem. Pozdro. Bez reklamy proszę bo wyjdzie na to , że była to prowokacja , która miała na celu wypromowanie RN :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
...John Opublikowano 10 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2006 Sądownictwem się to forum nie zajmuje, więc nie dojdziemy kto tu winny, zresztą po co? Odpowiedź na pytanie (ostrzeżenie), w temacie została podana, więc proponuje ZAMKNĄĆ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-GIZIU- Opublikowano 10 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2006 (edytowane) Bez reklamy proszę bo wyjdzie na to , że była to prowokacja , która miała na celu wypromowanie RN :)Forum służy do wyrażania opinii. Opinia o Kyńku została wyrażona, ja wyraziłem swoją opinię o sklepie Realitynet. Edytowane 10 Grudnia 2006 przez -GIZIU- Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotralek Opublikowano 10 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2006 (edytowane) Według mnie wszystko powinniście wyjaśnić między sobą. Świadczy to tylko o Tobie, że nie umiałeś sam załatwić sprawy tylko przyszedłeś z tym na forum :mur: A wystawić negatywa to każdy może. Edytowane 10 Grudnia 2006 przez piotralek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kądziel Opublikowano 10 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2006 Forum służy do wyrażania opinii. Opinia o Kyńku została wyrażona, ja wyraziłem swoją opinię o sklepie Realitynet. 1. To był żart , jeżeli to wziąłeś na poważnie to przepraszam .... 2. Mimo wszystko sądzę , że wyrażenie swojej opinii o RN w tym temacie jest nie na miejscu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atomel Opublikowano 10 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2006 (edytowane) Ja z Kyńkiem nie mam nic do "załatwiania" Chodzi o postawę sprzedającego znanego na forum i ostrzeżenie innych. Chodzi też o reagowanie, zgłaszanie złodziejstwa na poczcie. Takie postawy jak Kyńka tylko ułatwiają złodziejom zadanie. Proszę o zamknięcie tematu. Edytowane 10 Grudnia 2006 przez atomel Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kyniek Opublikowano 10 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2006 Nawet jak wysłałeś maila, który cytujesz to nie zmienia sytuacji. Dałem ci nega i jeżeli niesłusznie to miałeś prawo odpisać na niego w otrzymanych przez ciebie komentarzach. Ale ty wystawiłeś mi nega. Za co? Za to, że wpłaciłem ci kasę? Powiem ci dlaczego to zrobiłeś. Zrobiłeś to z zemsty. Na Negatywa miałem rawo wystawić - jako ocenę twojej postawy, ja się z umowy wywiązałem, wysłałem towar w dzniu namierzenia kasy na koncie specjalnie jadąc na pocztę gdyż pisałeś że zależy ci na szybkiej dostawie. W momencie gdy oddaję paczkę na pocztę moja część zadania dobiega końca - jak widać w przypadku allegrowicza theosek udało się znaleźć satysfakcjonujące rozwiązanie - towar wysłałem ponownie ponosząć część kosztów za złodziejstwo poczty - lecz on wykazał się wyrozumiałością i nie wystawiał pochopnie nega. Cały czas byliśmy w kontakcie na gg. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 10 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2006 Mysle ze juz dosc 'opinii' w tym temacie zostalo przedstawionych. Zwasnione strony nadal pozostaja zwasnione, a kto chcial to wyciagnie z tego wnioski. Imo sprzedawca ma obowiazek walczyc z poczta o uzyskanie odszkodowania (ubezpieczenie normalnej paczki wystarczy zeby odzyskac wartosc tego bloku wodnego), a najlepiej jesli w trosce o klienta zalatwi z nim sprawe wczesniej, a juz we wlasnym zakresie dochodzi swoich praw na poczcie (nawet z ryzykiem straty), tym bardziej jesli mamy do czynienia z tranzakcja z forumowiczem - czyli kims bardziej zaufanym niz jakis anonim z allegro ktory moglby w ten sposob chciec wyludzic towar. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...