kamilo23 Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2006 (edytowane) Dziadek ma dekoder własnie taki, problem polega na tym, że chce zmienić częstotliwosć TVN. Musze wejść w menu ale jak wchodze to nagle pojawia mi się hasło jakie musze wpisać :mur: ( 4 cyfrowy kod pin) Pewnie jakiś [ciach!]iarz sie bawił pilotem i przez przypadek zaprogramował hasło do menu. Siedze juz od tygodnia i nie moge tego naprawić. Nie mam instrukcji, szukałem na necie nikt nic nie wiem :-| Może mi pomożecie ? Edytowane 9 Grudnia 2006 przez kamilo23 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekB Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2006 Spróbuj napisać do producenta http://www.neusatusa.com/ Może istnieje jakiś uniwersalny PIN. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2006 (edytowane) Napisałem, zobaczymy czy dadzą odpowiedź. Olał mnie, nic nie odpowiedział. A moze ktoś z was ma instrukcje do tego lub wie gdzie ją znaleźć. !!!!!!!!!!! Edytowane 15 Grudnia 2006 przez kamilo23 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kyo87 Opublikowano 30 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2006 A'propo tego dekodera. Też niestety jestem jego posiadaczem i za jego pomocą mogę obecnie odbierać tylko jeden kanał -TVN. Nawet zagraniczne nie są dostępne. Prawdopodobnie jestem ustawiony na Hot Birda. Czy mogę odbierać więcej programów?? Może mógłby ktoś mi podesłać częstotliwości(lub ew linka do nich) Z góry thx. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekB Opublikowano 30 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2006 W tej kwestii jesteś skazany niestety na porażke. Przekaz analogowy to już niestety marginalna sprawa. A częstotliwości to tu: http://lyngsat.com/europe.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 30 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2006 Juz sobie zrobiłem pobawiłem się w hakiera. :-P trzeba było wpisać 1234 proste nie :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...