Gość Majkel Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2006 Od 3-4 miesięcy musze regularnie żuć gumę bo inaczej - wali mi z ryja :| Nie mam pojecia dlaczego. 2 tyg temu byłem u dentysty i nic nie stwierdził. Macie jakieś pomysły od czego to może być ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2006 cukrzyca Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2006 Problemy z żołądkiem, pewnie zeżarłeś coś nie całkiem martwego :> Kup tabletki z zielonej pietruszki, zabijają potworną woń z paszczy. Sama zielona pietruszka też, ale jest kłopotliwa w aplikowaniu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazz Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2006 a) żołądek b) bakterie c) zaropiałe migdałki Ad a - do gastrologa Ad b - do laryngologa Ad c - ja czasami mam, standardowe leki na alergie (Cetirizini dihydrochloridum), nic nie dają. W wawie nie mam, na śląsku mam. Ogólnie chyba nic się z tym nie da zrobić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2006 (edytowane) Dziura w zębie jak lej po bombie :D :D :wink: Edytowane 9 Grudnia 2006 przez Dziuby Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3dzi0r Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2006 hmm moze jeszcze zatoki, ale tego nie jestem pewien :P, ogolnie stany zapalne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wreq Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2006 Ewentualnie napisz co jesz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2006 Masz biały nalot na języku? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2006 Pijesz tatrę mocną? @Poca te pingwiny mnie rozwalają. WTF? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2006 o mamo padlem jak to zobaczylem [; zaczyna przypominac forum bravo czy cos idz do stomatologa.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2006 Pijesz tatrę mocną? @Poca te pingwiny mnie rozwalają. WTF? Ich troje. Ten duzy to ja, mniejszy to gustlik, a najmniejszy pewnie narcyz ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2006 idz do stomatologa..A dentysta to juz nie stomatolog? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2006 Narcyz na przedzie bo go przeca prowadzić trzeba. Pamiętasz traction controll? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2006 Majkel mam dla Ciebie fajny arcik do avka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2006 Masz biały nalot na języku? a jak się ma to co ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2006 A dentysta to juz nie stomatolog? napisalem tak bo nie wiedzialem jak sie pisze dentysta [; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2006 przeczytaj pierwszy post... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2006 (edytowane) a jak się ma to co ? To inaczej masz plesn na jezyku... Przy okazji jesli masz chory przewod pokarmowy czy watrobe to tez to bedziesz mial(temat). Ponadto przy problemach z zloadkiem takie cos tez jest.(hehe ja wcale nie mam zoladka..wycili mi calosc...) Edytowane 9 Grudnia 2006 przez Firekage Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2006 Ostro brzmi wyraz pleśń ;] Chorowałem swego czasu na płuca i po niej został mi taki prezent na języku. Zwalczyłem to nystatyna. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gucio89 Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2006 Cos mi sie zdaje ze bialy nalot na jezyku to po antybiotykach xD tzn ja tak mialem po chorobie;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2006 Hmm, na zapalenie pluc bralem antybiotyk :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gucio89 Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2006 I zeby sie pozbyc nalotu to trzeba pic jogurty :] W reklamach bylo ze ten osad powoduje zly zapaszek ^^ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2006 ja mam z tym problem wtedy, kiedy mam dość mocny katar. Wtedy to musze myc zeby nawet 6 razy dziennie, co często i tak za wiele nie pomaga, wiec zostaja tylko gumy. Masz katar? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Majkel Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2006 Lol No mam katar i to dość duży ale to już od 3-4 miechów a wcześniej kataru nie miałem. To będzie coś innego. Ewidentnie jest to wynikiem tego, że nie jem za dużo bo mam lekcje na popołudniu więc jadam mało... Może to przez to ;] ? Ja wam dam bravo.pl ;] Tam to już miazga jest ;) Tutaj się pytam bo to najlepsze miejsce. Oczekuje właśnie sprawdzonych sposobów na takie coś a nie porad lekarzy, które teoretycznie pomagają. ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2006 Nie pij napojów gazowanych. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2006 wciagaj powietrze nosem a wypuszczaj ustami Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2006 z cukrzycą mówiłem poważnie, zbadaj sobie poziom cukru a jak nie chcesz to jest domowy sposób sprawdzenia...pije dużo płynów w nocy?? jeśli tak to są to objawy cukrzycy, charakterystycznym objawiem cukrzycy jest przykry zapach z ust - nawet jakbyś sobie polał Domestosem to nic nie da. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2006 z cukrzycą mówiłem poważnie, zbadaj sobie poziom cukru a jak nie chcesz to jest domowy sposób sprawdzenia...pije dużo płynów w nocy?? jeśli tak to są to objawy cukrzycy, charakterystycznym objawiem cukrzycy jest przykry zapach z ust - nawet jakbyś sobie polał Domestosem to nic nie da.Wez mnie nie strasz. Praktycznie codziennie wstaje w nocy żeby sie napić wody..... :-| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m1xer Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2006 Tak jak pisal Sarkazz stawiał bym na migdalki... polecam wizyte u laryngologa, mialem tak ~rok temu, zakonczylo sie wycienciem drani, ale za to oddech mam teraz swiezutki :] Oczywiscie mozna leczyc to farmakologicznie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2006 picie nocami tez czesto jest kwestia przyzwyczajenia...poprostu musisz sie zmusic. Nie pijesz w nocy i koniec w koncu sie przyzwyczaisz :) ale moze to tez byc problem z cukrem wiec sprawdz to :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...