Skocz do zawartości
Gość Majkel

Nieświeży Oddech :|

Rekomendowane odpowiedzi

Od 3-4 miesięcy musze regularnie żuć gumę bo inaczej - wali mi z ryja :| Nie mam pojecia dlaczego. 2 tyg temu byłem u dentysty i nic nie stwierdził. Macie jakieś pomysły od czego to może być ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Problemy z żołądkiem, pewnie zeżarłeś coś nie całkiem martwego :>

Kup tabletki z zielonej pietruszki, zabijają potworną woń z paszczy. Sama zielona pietruszka też, ale jest kłopotliwa w aplikowaniu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a) żołądek

b) bakterie

c) zaropiałe migdałki

Ad a - do gastrologa

Ad b - do laryngologa

Ad c - ja czasami mam, standardowe leki na alergie (Cetirizini dihydrochloridum), nic nie dają. W wawie nie mam, na śląsku mam. Ogólnie chyba nic się z tym nie da zrobić.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Firekage

a jak się ma to co ?

To inaczej masz plesn na jezyku...

Przy okazji jesli masz chory przewod pokarmowy czy watrobe to tez to bedziesz mial(temat). Ponadto przy problemach z zloadkiem takie cos tez jest.(hehe ja wcale nie mam zoladka..wycili mi calosc...)

Edytowane przez Firekage

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lol

No mam katar i to dość duży ale to już od 3-4 miechów a wcześniej kataru nie miałem. To będzie coś innego. Ewidentnie jest to wynikiem tego, że nie jem za dużo bo mam lekcje na popołudniu więc jadam mało... Może to przez to ;] ?

Ja wam dam bravo.pl ;] Tam to już miazga jest ;) Tutaj się pytam bo to najlepsze miejsce. Oczekuje właśnie sprawdzonych sposobów na takie coś a nie porad lekarzy, które teoretycznie pomagają. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

z cukrzycą mówiłem poważnie, zbadaj sobie poziom cukru a jak nie chcesz to jest domowy sposób sprawdzenia...pije dużo płynów w nocy?? jeśli tak to są to objawy cukrzycy, charakterystycznym objawiem cukrzycy jest przykry zapach z ust - nawet jakbyś sobie polał Domestosem to nic nie da.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

z cukrzycą mówiłem poważnie, zbadaj sobie poziom cukru a jak nie chcesz to jest domowy sposób sprawdzenia...pije dużo płynów w nocy?? jeśli tak to są to objawy cukrzycy, charakterystycznym objawiem cukrzycy jest przykry zapach z ust - nawet jakbyś sobie polał Domestosem to nic nie da.

Wez mnie nie strasz. Praktycznie codziennie wstaje w nocy żeby sie napić wody..... :-|

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak jak pisal Sarkazz stawiał bym na migdalki... polecam wizyte u laryngologa, mialem tak ~rok temu, zakonczylo sie wycienciem drani, ale za to oddech mam teraz swiezutki :]

Oczywiscie mozna leczyc to farmakologicznie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...