PhoboS Opublikowano 9 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2003 Potrzebuje nazwe ( badz siakis link :P ) do progsa jakiegos ktory zajmie sie moim rejestrem - przeczysci itp... bo kcialem zrobic na kompie porzadek ( win xp pro corp ) a samo czysczenie dysku nie wystarczy :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuZaczek Opublikowano 9 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2003 Hmmmm o ile dobrze pamietam to EASY CLEANER jest dobrym progiem tylko nie wiem czy akurat pod Xp`ka.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompej Opublikowano 9 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2003 easy cleaner działa pod winxp, sam sprawdzałem i polecam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naquim Opublikowano 9 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2003 Polecem tez system mechanic (niby jest rekomendowany przez microsoft) i jv16 PowerTools Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cubante Opublikowano 9 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2003 Ja uzywam EasyCleanera i jest sp0k0. Dziala pod XP. Jest jeszcze cos takiego Windows Optimizer, ale jakies mieszane uczycia mam do niego. Chociaz poza czyszczeniem rejestry jeszcze go uklada w optymalny sposob.....podobno :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PhoboS Opublikowano 9 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2003 Thx wam :D Sciagnalem System Mechanica ( +c :P ) posprzatalem i jest gicior :D Teraz jak juz jest jeden topic to inne pytanie - mam R7500 i przy tych sterach ktore teraz posiadam nie moge ustawic AA nizej niz 2x... da sie to siakos zmienic ? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...