IamWeasel Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2006 Mam problem. Niektóre z torrentów, które ściągam, po dojściu do niemal samego konca zatrzymują się. Niby to normalne, bo mniej osób ma te konkretne fragmenty, których wymagam, ale np. od ok. 30 godzin na 99,9% mam torrenta z 2162 seedami i 917 peerami. Drugi mniej więcej tyle czasu stoi na 92%, ale tu mam znacznie mniej ludzi. Zauważyłem też, że jestem zawsze połączony z dużą liczbą peerów, a z seedami prawie nigdy. Mam ustawione bodaj 500 połaczeń max. Uzywam utorrenta 1.6. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOM3K Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2006 ja tez tak mialem ale w azureusie to sa wlasnie wady torrentow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2006 A jesteś widoczny ? BTW Nie moge ale ta czapka sycie i ta łasica :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 10 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2006 Trackery zyja? [; Pociesze cie ze seedy srednio popularnych torrentow mozna o kant [gluteus maximus] rozbic - jakis czas temu 97% sciagnalem w 5h, do 99% dobilem w tydzien a w 10sek pozbylem sie wszystkiego i z innego zrodla w pelni dzialajacy torrent z duza iloscia seedow [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 10 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2006 A jesteś widoczny ? BTW Nie moge ale ta czapka sycie i ta łasica :P Wstyd się przyznać, ale nie wiem :oops: No ściągają ode mnie, mam zewnętrzny IP i nic nie poblokowałem, więc chyba tak. To nie czapka, to naturalny kolor włosów :evil: Trackery zyja? [; Pociesze cie ze seedy srednio popularnych torrentow mozna o kant [gluteus maximus] rozbic - jakis czas temu 97% sciagnalem w 5h, do 99% dobilem w tydzien a w 10sek pozbylem sie wszystkiego i z innego zrodla w pelni dzialajacy torrent z duza iloscia seedow [; Ten z którego jest najwięcej, te kilka tysięcy seedów, żyje. Ale i tak się łączę z jednym seedem na dzień i i tak to nic nie daje :) Można jakoś poznać czy czeka nas taka przykra niespodzianka na końcu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 10 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2006 A ściągasz z otwartych torrentów czy zamkniętych. Jeśli z otwartych to się nie dziwie. Bo tutaj też odgrywa rola prędkości wysyłania. :wink: BTW Sorki za czapkę :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 10 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2006 Niestety z otwartych. Wiem, że ludzie tam strasznie tną upload, ale jeśli torrent szedł do tych 90 kilku % max mojego łącza a teraz padł to było to dla mnie dziwne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 10 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2006 No tak to już właśnie jest z otwartymi torrentami. :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...