Skocz do zawartości
IamWeasel

Torrenty Zatrzymują Się Przy Końcu

Rekomendowane odpowiedzi

Mam problem. Niektóre z torrentów, które ściągam, po dojściu do niemal samego konca zatrzymują się. Niby to normalne, bo mniej osób ma te konkretne fragmenty, których wymagam, ale np. od ok. 30 godzin na 99,9% mam torrenta z 2162 seedami i 917 peerami. Drugi mniej więcej tyle czasu stoi na 92%, ale tu mam znacznie mniej ludzi.

Zauważyłem też, że jestem zawsze połączony z dużą liczbą peerów, a z seedami prawie nigdy.

Mam ustawione bodaj 500 połaczeń max. Uzywam utorrenta 1.6.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Trackery zyja? [; Pociesze cie ze seedy srednio popularnych torrentow mozna o kant [gluteus maximus] rozbic - jakis czas temu 97% sciagnalem w 5h, do 99% dobilem w tydzien a w 10sek pozbylem sie wszystkiego i z innego zrodla w pelni dzialajacy torrent z duza iloscia seedow [;

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A jesteś widoczny ?

BTW Nie moge ale ta czapka sycie i ta łasica :P

Wstyd się przyznać, ale nie wiem :oops: No ściągają ode mnie, mam zewnętrzny IP i nic nie poblokowałem, więc chyba tak.

To nie czapka, to naturalny kolor włosów :evil:

Trackery zyja? [; Pociesze cie ze seedy srednio popularnych torrentow mozna o kant [gluteus maximus] rozbic - jakis czas temu 97% sciagnalem w 5h, do 99% dobilem w tydzien a w 10sek pozbylem sie wszystkiego i z innego zrodla w pelni dzialajacy torrent z duza iloscia seedow [;

Ten z którego jest najwięcej, te kilka tysięcy seedów, żyje. Ale i tak się łączę z jednym seedem na dzień i i tak to nic nie daje :) Można jakoś poznać czy czeka nas taka przykra niespodzianka na końcu?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi