en0x Opublikowano 10 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2006 Hmm zwracam sie do was z prosba. Natomiast chce kupic jakis dobry wielofunkcyjny wewnetrzny czytnik do kart. Napewno musi obslugiwac karty SD/xD/CF reszta nie obowiazkowa.... Wczesniej mialem ten: LINKSKEY LKA-CR15B ale niestety cos nie chce dzialac z moja plyta glowna (gigabyte dq6) raz dziala raz nie a jak dziala to windows pokazuje ze cos tam jest nie tak ze zrodlem pradu do mojego czytnika i ze urzadzeie musi zostac zresetowane mam windowsa xp z sp2 ang wersje a wiadomosc jaka podaje to (power surge on usb and that the device should be removed and I should click Reset). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 10 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2006 Urządzeniu USB prawdopodobnie brakowało prądu (za dużo sprzętu podpiętego pod USB). Z czytników USB mogę polecić Chiefteca i SanDiska - urządzenia tych firm są szybkie i nie sprawiają żadnych problemów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
en0x Opublikowano 10 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2006 Urządzeniu USB prawdopodobnie brakowało prądu (za dużo sprzętu podpiętego pod USB). Z czytników USB mogę polecić Chiefteca i SanDiska - urządzenia tych firm są szybkie i nie sprawiają żadnych problemów. no wlasnie grunt w tym ze nie mam prawie nic podpiete pod usb mam podpiete tylko drukarke i klawe czyli to jest bzdura... a na plycie glownej mam az 3 wyjscia usb. i zasilacz seasonica 600W, nic popatrze na sandiski bo w usa nie ma chiefteca :S Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...