jc Opublikowano 10 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2006 :-P Chciałem się dowiedzieć jakie sa wasze ulubione przeboje swiateczne, :lol: ja słucham swiatecznych przeboji żeby sie wczuc w ten megafajny nastró :) moje ulubione nuty to : Little Saint Nick-The Beach Boys - w ogóle lubiem biczbojsów :) Santa Claus Is Coming To Town-The Supremes Wonderful Christmas Time-Paul McCartney Santa Baby-Kylie Minogue i teraz klasyki : White Christmas-Bing Crosby Let It Snow! Let It Snow! Let It Snow!-Dean Martin Jingle Bell Rock-Bobby Helms jest jeszcze tego troche , ale te sa moje kochane :oops: ps: jezeli temat był to przepraszam ,ale szukajac nie znalazłem :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2006 Frank Sinatra - White Christmas Wham - Last Christmas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 10 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2006 Świąteczne przeboje Crejzi Froga :lol2: :lol: ...a tak BTW to nie ten dział... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter6576 Opublikowano 10 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2006 Przez pierwszy tydzień, dwa fajnie jest posłuchać w radiu świątecznych przebojów, ale później nie mogę tego znieść. Z takich kawałków o świątecznym tytule to tak jak pisał leborg, czyli Wham - Last Christmas :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 10 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2006 Również Wham - Last Christmas :D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 11 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2006 Podobnie u mnie też Wham - Last Christmas . Do tego jeszcze Shakin Stevens - Merry Christmas Everyone . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 11 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2006 Również Wham - Last Christmas :D.Klasyk i to chyba zawsze bedzie na nr 1. :) moj nr2 to Franky Goes to Hollywood - The Power of LOVE ma ktos ten kawalek bo nigdzie nie moge znalesc rowniez poszukuje Yellow - Jingle Balls ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 11 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2006 a ja słucham jeszcze oprócz Whama (zajebistość:D) Band Aid - Do They Know It's Christmas Time At All ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 11 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2006 (edytowane) rowniez poszukuje Yellow - Jingle Balls ?? Może poszukaj - "Yello - Jingle Bells" ;) Moje typy: Wham - Last Christmas - klasyka :] Band Aid - Do They Know It's Christmas Time -j.w Lecz coś nie czuć tych świąt. Nie ma śniegu, nie ma kolorowych światełek na ulicach, nie ma chęci (chyba się starzeję :P ), nie ma tego nastroju - nie ma niczego ;) Edytowane 11 Grudnia 2006 przez janio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 12 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2006 Wstaje rano... wlaczam radio i leci Wham - Last Christmas Na okienku ide do sklepu, wchodze i slysze last christmas. Wracam do domu - last christmas. Chyba nie musze mowic co leci w radiu jak ide spac? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 12 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2006 Może poszukaj - "Yello - Jingle Bells" ;) Moje typy: Wham - Last Christmas - klasyka :] Band Aid - Do They Know It's Christmas Time -j.w Lecz coś nie czuć tych świąt. Nie ma śniegu, nie ma kolorowych światełek na ulicach, nie ma chęci (chyba się starzeję :P ), nie ma tego nastroju - nie ma niczego ;) Fakt :D ale itak nie moge znalesc Masz racje, nie czuc swat i to od 2 lat jesli chodzi o mnie. Jakos tak ponuro na dworze, mysli sie ao czyms ale nie o swietach. Jutro ide na zakupy to moze je wreszcie pouczje. A swieta bez sniegu...to nie swieta...moze spadnie jeszcze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-talib- Opublikowano 12 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2006 Najlepszy świąteczny kawałek to Let it snow w wykonaniu Franka Sinatry i na tym dla mnie się kończy kolędowanie po amerykańsku. Do innych klasyków zaliczam nasze rodzime kolędy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 12 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2006 Pioorek Jest rada nie słuchaj zetki i rmf-fm. Dzięki tej 'wspaniałej' 'atmosferze' (kup ile się da nie ważne i po co ale kup ) nie lubie świąt. Święta to nie to, na czym innym polegają ;). Pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 12 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2006 Masz racje, nie czuc swat i to od 2 lat jesli chodzi o mnie. Jakos tak ponuro na dworze, mysli sie ao czyms ale nie o swietach. Jutro ide na zakupy to moze je wreszcie pouczje. A swieta bez sniegu...to nie swieta...moze spadnie jeszcze.mam tak samo... kiedyś to od listopada planowałem co to będzie w święta, co dostanę co kupię i w ogóle... a teraz n/c gdyby nie forum i wasze elo avatary to bym nawet muzyczki nie słuchał (radia nie słucham od dawien dawna), rodzina pierwszy raz w życiu dopytuje się co bym chciał dostać :lol: a i sam nie mam weny na prezenty... ogólnie to zawsze nie mogłem się doczekać a teraz na odwrót... myślałem że mnie to nie dosięgnie starzeje się ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość galaxy Opublikowano 19 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2006 Witam. Proponuje z tego topiku zrobić topik info. Tzn. tytuły najfajniejszych i sławnych utworów a tak że mało popularnych ale też interesujacych wszystko o tematyce świateczniej . Poprostu piszcie tytuły a załozyciel tematu mogłby umieszczać je na poczatku. Poprostu ułatwić sobie sprawe. Słyszałeś w radiu coś fajnego zapamietąłeś tytuł ?? Napisz. Miło jest przygotowywać posiłki czy ubierać "chochinke" gdy w domu "graja świeta" pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 19 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2006 Trójkowy "Karp". :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 19 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2006 50 cent - disco inferno. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość galaxy Opublikowano 20 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2006 50 cent - disco inferno.to świąteczne jest ?? <lol> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 21 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2006 A czemu nie? :P Swoja droga, znacie jakies dobre wykonania koled? Bez zadnego smetnego zawodzenia (jak slysze, jak ktos ze skocznej koledy typu Wsrod Nocnej Ciszy robi marsz zalobny to mnie skreca) ani eksperymentow muzycznych w stylu koledy na rockowo/jazzowo/discopolowo/bogwiecowo ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Majkel Opublikowano 21 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2006 crazy_frog-last_christmas ? oO :| Nei ;> Mi się podoba el0swiateczny kawałek z tego filmiku :D http://zajefajne.patrz.pl/ Jest to Trans Siberian Orchestra - Wizards In Winter i musze powiedzieć, że często go słucham od ok 0,5 roku :) Nawet jak nie ma świąt :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 21 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2006 In Flames - Reflect The Storm przeboj tych swiat dla mnie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 21 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2006 ANNA SZARMACH - CUDOWNA NOC SUMPTUASTIC - JEST TAKI DZIEN HA-DWA-O! - WESOLYCH SWIAT BRACIA GRZEGORZ MARKOWSKI - DAJ IM ZNAK (DO THEY KNOW IT'S CHRI S club 7 Perfect Christmas Sarah Connor - Christmas in my life Piotr Rubik i Przyjaciele - Bialy snieg i ty Roan - ten zimowy czas Takie tam :P przeboje haha :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek-o Opublikowano 21 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2006 the darkness - christmas time Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość galaxy Opublikowano 21 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2006 A czemu nie? :P Swoja droga, znacie jakies dobre wykonania koled? Bez zadnego smetnego zawodzenia (jak slysze, jak ktos ze skocznej koledy typu Wsrod Nocnej Ciszy robi marsz zalobny to mnie skreca) ani eksperymentow muzycznych w stylu koledy na rockowo/jazzowo/discopolowo/bogwiecowo ;) Tak ?? czemu nie /?? ;p TO polecam 50 cent in da club albo może the game przy wigilijnym stole ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 21 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2006 A ja słucham wszystko co mi wpadnie w ucho :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 21 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2006 Ja juz mam dosyc tego wszystkiego, tych swiat uczelni ludzi w akademiku. Poprostu wszystko mi zwisa. Kolejna poprwka kola niezaliczona warunek sie zbliza duzymi krokami. Swiat nie czuje nie ma sniegu nie mam sie z czego cieszyc.... totalna lipa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^goku^ Opublikowano 21 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2006 2Pac - Hit 'em Up [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość galaxy Opublikowano 21 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2006 2Pac - Hit 'em Up [;;] moze zamknijmy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 Aggro Berlin (Sido) - Weihnachts song - zajefajny świateczny kawałek "Und Erika bekomt ein Kind... wie jedes Jahr" < miażdży xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...