Skocz do zawartości
jc

Świąteczne Przeboje...

Rekomendowane odpowiedzi

:-P Chciałem się dowiedzieć jakie sa wasze ulubione przeboje swiateczne, :lol:

ja słucham swiatecznych przeboji żeby sie wczuc w ten megafajny nastró :)

moje ulubione nuty to :

Little Saint Nick-The Beach Boys - w ogóle lubiem biczbojsów :)

Santa Claus Is Coming To Town-The Supremes

Wonderful Christmas Time-Paul McCartney

Santa Baby-Kylie Minogue

i teraz klasyki :

White Christmas-Bing Crosby

Let It Snow! Let It Snow! Let It Snow!-Dean Martin

Jingle Bell Rock-Bobby Helms

jest jeszcze tego troche , ale te sa moje kochane :oops:

ps: jezeli temat był to przepraszam ,ale szukajac nie znalazłem :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przez pierwszy tydzień, dwa fajnie jest posłuchać w radiu świątecznych przebojów, ale później nie mogę tego znieść.

Z takich kawałków o świątecznym tytule to tak jak pisał leborg, czyli Wham - Last Christmas :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Również Wham - Last Christmas :D.

Klasyk i to chyba zawsze bedzie na nr 1. :)

moj nr2 to Franky Goes to Hollywood - The Power of LOVE ma ktos ten kawalek bo nigdzie nie moge znalesc

rowniez poszukuje Yellow - Jingle Balls ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

rowniez poszukuje Yellow - Jingle Balls ??

Może poszukaj - "Yello - Jingle Bells" ;)

Moje typy:

Wham - Last Christmas - klasyka :]

Band Aid - Do They Know It's Christmas Time -j.w

Lecz coś nie czuć tych świąt. Nie ma śniegu, nie ma kolorowych światełek na ulicach, nie ma chęci (chyba się starzeję :P ), nie ma tego nastroju - nie ma niczego ;)

Edytowane przez janio

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wstaje rano... wlaczam radio i leci Wham - Last Christmas

Na okienku ide do sklepu, wchodze i slysze last christmas.

Wracam do domu - last christmas. Chyba nie musze mowic co leci w radiu jak ide spac? ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może poszukaj - "Yello - Jingle Bells" ;)

Moje typy:

Wham - Last Christmas - klasyka :]

Band Aid - Do They Know It's Christmas Time -j.w

Lecz coś nie czuć tych świąt. Nie ma śniegu, nie ma kolorowych światełek na ulicach, nie ma chęci (chyba się starzeję :P ), nie ma tego nastroju - nie ma niczego ;)

Fakt :D ale itak nie moge znalesc

Masz racje, nie czuc swat i to od 2 lat jesli chodzi o mnie. Jakos tak ponuro na dworze, mysli sie ao czyms ale nie o swietach. Jutro ide na zakupy to moze je wreszcie pouczje. A swieta bez sniegu...to nie swieta...moze spadnie jeszcze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Masz racje, nie czuc swat i to od 2 lat jesli chodzi o mnie. Jakos tak ponuro na dworze, mysli sie ao czyms ale nie o swietach. Jutro ide na zakupy to moze je wreszcie pouczje. A swieta bez sniegu...to nie swieta...moze spadnie jeszcze.

mam tak samo... kiedyś to od listopada planowałem co to będzie w święta, co dostanę co kupię i w ogóle... a teraz n/c gdyby nie forum i wasze elo avatary to bym nawet muzyczki nie słuchał (radia nie słucham od dawien dawna), rodzina pierwszy raz w życiu dopytuje się co bym chciał dostać :lol: a i sam nie mam weny na prezenty... ogólnie to zawsze nie mogłem się doczekać a teraz na odwrót... myślałem że mnie to nie dosięgnie

starzeje się ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam.

Proponuje z tego topiku zrobić topik info. Tzn. tytuły najfajniejszych i sławnych utworów a tak że mało popularnych ale też interesujacych wszystko o tematyce świateczniej . Poprostu piszcie tytuły a załozyciel tematu mogłby umieszczać je na poczatku. Poprostu ułatwić sobie sprawe. Słyszałeś w radiu coś fajnego zapamietąłeś tytuł ?? Napisz. Miło jest przygotowywać posiłki czy ubierać "chochinke" gdy w domu "graja świeta" pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A czemu nie? :P

Swoja droga, znacie jakies dobre wykonania koled? Bez zadnego smetnego zawodzenia (jak slysze, jak ktos ze skocznej koledy typu Wsrod Nocnej Ciszy robi marsz zalobny to mnie skreca) ani eksperymentow muzycznych w stylu koledy na rockowo/jazzowo/discopolowo/bogwiecowo ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

crazy_frog-last_christmas ? oO :|

Nei ;>

Mi się podoba el0swiateczny kawałek z tego filmiku :D http://zajefajne.patrz.pl/

Jest to Trans Siberian Orchestra - Wizards In Winter i musze powiedzieć, że często go słucham od ok 0,5 roku :) Nawet jak nie ma świąt :]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ANNA SZARMACH - CUDOWNA NOC

SUMPTUASTIC - JEST TAKI DZIEN

HA-DWA-O! - WESOLYCH SWIAT

BRACIA GRZEGORZ MARKOWSKI - DAJ IM ZNAK (DO THEY KNOW IT'S CHRI

S club 7 Perfect Christmas

Sarah Connor - Christmas in my life

Piotr Rubik i Przyjaciele - Bialy snieg i ty

Roan - ten zimowy czas

Takie tam :P przeboje haha :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A czemu nie? :P

Swoja droga, znacie jakies dobre wykonania koled? Bez zadnego smetnego zawodzenia (jak slysze, jak ktos ze skocznej koledy typu Wsrod Nocnej Ciszy robi marsz zalobny to mnie skreca) ani eksperymentow muzycznych w stylu koledy na rockowo/jazzowo/discopolowo/bogwiecowo ;)

Tak ?? czemu nie /?? ;p TO polecam 50 cent in da club albo może the game przy wigilijnym stole ;p

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja juz mam dosyc tego wszystkiego, tych swiat uczelni ludzi w akademiku. Poprostu wszystko mi zwisa. Kolejna poprwka kola niezaliczona warunek sie zbliza duzymi krokami. Swiat nie czuje nie ma sniegu nie mam sie z czego cieszyc.... totalna lipa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi