Forrestal Opublikowano 10 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2006 Witam, Szukam aplikacji badz nakladki na WIN XP ktora umozliwia utworzenie 2 paskow zadan na 2 osobnych monitorach. nView'em nie da rady tego zrobic ale moze czyms innym? Wkurza mnie to iz jakis program mam odpalony na innym monitorze a na pasku widnieje na glownym. Ktos zna jakis sposob na to? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 10 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2006 Chyba nie da się tak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forrestal Opublikowano 10 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2006 Widzialem screeny gdzies w necie jak ktos mial na jednym monitorze pasek zadan z "statrt'em" i trayem a na drugim jedynie sam pasek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 10 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2006 no to po prostu pulpit jest rozciagnięty na dwa monitory.. u mnie w fabryce ludzie tak mają... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forrestal Opublikowano 10 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2006 No wlasnie niezbyt bo jak jest rozciagniety to start masz na jednym monitorze a tray na drugim. Moze Samurize? Takie cos znalazlem: http://www.samurize.com/modules/myalbum/photos/3564.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...