Pyros Opublikowano 10 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2006 Tak jak w temacie. Czy istnieje taka pł i w jakim sklepie można ją znaleźć? Szukałem w wielu sklepach i mówią ze nie maja takiej pł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TK Opublikowano 10 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2006 Bo nie ma;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pyros Opublikowano 10 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2006 Ja pier.... to co ci idioci w gralu mówili gdy kupowałem u nich procka, ze on obsługuje ddr2 :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 10 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2006 Wcisneli Ci kit po to by opchnąć cpu ... już wiesz gdzie nie kupować, albo przynajmniej nie liczyć na "pomoc" ich speców Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek2107 Opublikowano 10 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2006 no ja ostatnio tez sie klocilem z pracownikiem grala:) bylem z kumplem ktoremu chcial wcisnac pamiatki 533 zamiast 667 twierdzac ze to przeciez to samo wiec poco placic 20zl wiecej po chwili dyskusji spytalem sie grzecznie ile juz tu pracuje:) o ile pamietam to powiedzial 1 miesiac gral ma na stronie ddr2 goodramy, pytajac sie o nie w sklepie uslyszymy ze sa nieosiagalne i ze oni produktow tej firmy nie prowadza(na stronie sa nawet pokazane jako dostepne) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malkovich Opublikowano 11 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2006 Procesory AMD pod socket 939 mają wbudowany kontroler DDR, procesory AMD pod socket AM2 mają wbudowany kontroler pamięci DDR2 więc nie ma tu możliwości zastosowania opcji s939 i DDR2 lub sAM2 i DDR. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...