Skocz do zawartości
Kabul

Co Jadacie Na Kolacje ;] ?

Rekomendowane odpowiedzi

Udziec z bizona przepijany krwią z dwunastu dziewic...

a na serio...jakieś kanapeczki, herbatka...ale rzadko bo ogólnie w zwyczaju nie mam spożywania kolacji...

już się doczekać nie mogę czasów jajecznicy studenckiej ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zależy jaka pora roku i jaki dzień, w sezonie grilowym zawsze w niedziele na kolacje coś z grilla, kiełbaski, udka itp.

na co dzień to zazwyczaj nie mam ochoty na jakieś wymyślne potrawy bo mi się nie chce ich robić, to przeważnie na szybko jakieś kanapki z tego co jest w lodówce.

I właśnie za chwilę idę zjeść kolacje (sałatka) bom zgłodniał okrutnie czytając ten temat :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kolacja u mnie jest tak jak obiad :) Nigdy nie jem śniadań a pierwszy posiłek koło godziny 12 jak nie później :) Najczesciej sa to jakiej rzeczy z lodowki np. sledzie, makarony, pierogi, frytki, kotlety, kanapki itp :)

pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie taki problem ze im później tym wiekszy apetyty ;]. Na sniadanie najlepiej bym nic nie jadł (w ogole tak do 15 nie mam apetytu na nic) ale potem to co popadnie. Na 'kolacje' jakieś kanapeczki (szynka albo miod albo tostowe trójkąci - tylko jak jest mecz reprezentacji :lol:) czasami mam kiełbaski z chrzanem i to tyle ;].

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak sa dobre pomidory to tak:

Dołączona grafika

a na co dzien to max 2-skladnikowe kanapki, z reguly jakas wedlina + cebula, jak jest wena i cos jeszcze w lodowce co pasuje to dokladam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pory posiłków mam tak nieregularne, że przestałem nadawać im jakieś nazwy i wszystko funkcjonuje pod roboczym mianem "pasza-time".

Nie dalej jak przed godziną opędzlowałem syr z Leader Price, taki w świniowym kubełku, 500g. Napisali na nim wprawdzie, że to nadzienie do serników, ciastek i tak dalej, ale kto ma czas na lepienie jakichś serników. Do zakąszenia chleb czy inne tam bułki i głodem mnie nie wezmą do rana :>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi