sector Opublikowano 9 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2003 ktos kiedys pisal ze nie wolna na podkreconym spzecie flashowac biosa i wgrywac nowego czy to prawda ? co sie moze stac ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompej Opublikowano 9 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2003 pewnie może się coś zepsuć :D dla pewności wróć do nominalnych wartości,(to nie jest dużo roboty) i dopiero flasciach! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 9 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2003 pewnie może się coś zepsuć :D dla pewności wróć do nominalnych wartości,(to nie jest dużo roboty) i dopiero flashujto tez sie domyslam ze cos sie moze stac :D tylko nie wiem co ;) myslalem ze wy coswiecie na ten temat ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anton555 Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 ja to robiłem i ok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[B3D] maniac Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 Kiedyś komp nie wstał po flashu :D Wystraczyło tylko włączyć i wyłączyć kompa, by BIOS uruchomił sprzęt na defaultowych ustawianiach. A BIOS wprowadził (1011 A7V8X) mocniejsze timingi pamięci i na 225 FSB nie MoBo nie wstało z max ustawianiami :D Na szczęscie zachowałem zimną krew !! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 maniac"]Kiedyś komp nie wstał po flashu :D Wystraczyło tylko włączyć i wyłączyć kompa, by BIOS uruchomił sprzęt na defaultowych ustawianiach. A BIOS wprowadził (1011 A7V8X) mocniejsze timingi pamięci i na 225 FSB nie MoBo nie wstało z max ustawianiami :D Na szczęscie zachowałem zimną krew !! :Ddzieki za opdpowiedz!! przynajmniej ty mi jej udzieliles ! thx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...