DiJo Opublikowano 10 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2006 (edytowane) Niewiem czy to się zalicza do modów, jesli nie to prosze o usuniecie :P Od jakiegoś czasu zbieram myszki... i zbieram... uzbierało się już koło 40 :D Fotka: Edytowane 10 Grudnia 2006 przez DiJo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
msn Opublikowano 10 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2006 nieźle masz nasrane :lol2: (bez urazy) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 10 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2006 szare plastikowe myszy na ścianie - imo brzydkie... ale co kto lubi ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardukpl Opublikowano 10 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2006 Wygląda jak firanka :-P :-P :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 10 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2006 :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: Taśmy IDE wyglądałyby jak wertikale. ale jaja :lol2: :lol2: :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brush Opublikowano 10 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2006 A gdzie seria MX :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 10 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2006 Zrob-z-tego-bude a wczesniej sie nie pokazuj :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg sd Opublikowano 10 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2006 A myślałes zeby w oknie powiesić zamiast zasłon? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziupo Opublikowano 10 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2006 oO znalazlo sie pare klonow praprzodkow mojej 750F ! PS: jakbys to jeszcze jakos fajnie podswietlil i jakies tlo pod to dal a nie szare myszy na bialej[?] scianie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neomagnet Opublikowano 10 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2006 (edytowane) Podeślij mi jedną myche bo potrzebuje do starego kompa ;) No moze to nie jest mod ale za to coś dla urozmaicenia topików. :D Edit: A to zdjęcia do avatara zrobiłes jak kot zobaczył tą ścianę? ;) Edytowane 10 Grudnia 2006 przez NeoMagNeT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 10 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2006 Mój pierwszy, trój-przyciskowy Logitech też tam zawitał :) To miłe... ale sam pomysł raczej bardziej niż ekscentryczny. Jakby to Borat powiedział: "Z taką ścianą powodzenia wśród kazańskich dziewic byś raczej nie miał :)". Ale swego czasu chciałem ścianę okleić talerzami od dysków twardych więc Cię dobrze rozumię :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 10 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2006 Prawdziwy pussy magnes :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattnick Opublikowano 10 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2006 mozle posklejaj je superglue i zrób z tego budę...myszbuda :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
::snoopy:: Opublikowano 10 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2006 Te "kanciaste" z 3 przyciskami to mnie rozwalają :) Ale nie wydaje mi się zeby to był jakiś ""mod"". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 10 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2006 (edytowane) Przyjdą święta to choinke w myszki ubierz :lol: Edit tylko jeszcze je jakoś oświetl :lol:Wtedy będzie można to "mod" nazwać :D Edytowane 10 Grudnia 2006 przez hary Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryce Opublikowano 10 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2006 tylko jeszcze je jakoś oświetl :lol: :lol: :lol2: :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kiczis Opublikowano 10 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2006 Mi to wygląda na poważną chorobę ;] Szok, co za pomysł :)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfh13 Opublikowano 11 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2006 Fajnie by było gdybyś przylepił je do ściany taśma 2 stroną i żeby tworzyły kształt takiej klasycznej mychy !! Podświetlić szpary miedzy mychami i krawędzie głównej mychy i dla mnie SUPER !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 11 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2006 Chooooreeeeeee :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 11 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2006 Tak sobie pomyślałem, że 1 metr czterożyłowego kabla kosztuje 1.5 zł (cena za złom) razy 2 (długość kabla myszki) razy 40 (myszek) = 120zł do tego godzina roboty (zamocowanie) wychodzi jeden z tańszych modów. :lol2: :lol: ps Szkoda kabla :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Veilroth Opublikowano 11 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2006 he he dobre ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zero700 Opublikowano 11 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2006 em, średnio to wygląda ;] ale mógłbyś zrobić z tego drzewko jakieś czy cuś; kable przepuścić przez kawałek jakiejś rurki pcv i voila ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatAlbert Opublikowano 11 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2006 Prawdziwy pussy magnes :lol: :lol: co do tych myszek :D zrobienie z nich budy do naprawde dobry pomysł i jezeli któreś są optycznie to podać zasilanie niech diody się świecą B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 12 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2006 masz szansę wystąpić w teelwizji jak nazbierasz jeszcze ze 200... jako kolekcjoner myszek :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicko13 Opublikowano 12 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2006 aa jak powiesisz bezprzewodowe :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 12 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2006 aa jak powiesisz bezprzewodowe :lol:Bezprzewodowo :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 12 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2006 Jakbym zrobil cos takiego mieszkajac z rodzicami, to by mnie matka ubila .... teraz na swoim, żona też by mnie ubiła.... ale nie zaraz zaraz to mi sie wcale nie podoba sam bym sie ubił gdybym takie cos zrobil :mur: ... bez obrazy, ale dorownuje twojemu modowi tylko mod kompa na scianie....hehe czy ty zapraszasz kogos do pokoju:>? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 13 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2006 (edytowane) sie śmiejesz.. a zobaczysz ze za 2 lata otworzy muzeum myszek w Krakowie :lol: i będzie trzepał kasiore :D aha.. gdybyś zabrał te myszki to moglibyśmy obejrzeć tego moda ściany... :wink: Edytowane 13 Grudnia 2006 przez PelzaK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemik4 Opublikowano 13 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2006 masz szansę wystąpić w teelwizji jak nazbierasz jeszcze ze 200... jako kolekcjoner myszek :lol: i zasiądziesz w Teleexpresowej loży ludzi pozytywnie zakręconych w działe...hmm... myszołowów?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 13 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2006 i zasiądziesz w Teleexpresowej loży ludzi pozytywnie zakręconych w działe...hmm... myszołowów??:lol::lol::lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...