Skocz do zawartości
kojeczny

Czy Ktoś Tego Próbował

Rekomendowane odpowiedzi

yy, chodzi o to co by sie stało jakby ktos podłaczył molexa, ktory daje nie 12v, a 6v? Pewnie karta by nie odpalila, po prostu byś usłyszał piszczenie. Choć MOŻE by się uruchomiła, ale wydajność byłaby tragiczna.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak myślełem. nv wyświetla komunikat o braku mocy(NV) :D na ati nie próbowałem. taka ciekawostka że działa (przynajmniej na standardowych ustawieniach (6800gs AGP) z takim 'układem' .

Edytowane przez kojeczny

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jesli mowisz o przejsciowce z 2xMolex na jedno PCIE ... to wiekszosc karta dziala normalnie jak sie do przejciowki wepnie jeden molex .. jesli masz dobry zasilacz ..

jak masz slaby zasilacz to brak pradu i piszczy...

proste ..

nie wiem o jakim 6v mowisz

Edytowane przez Chaos

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie no widze brak zajecia. Ale kozystajac z okazji porusze temat chlodzenia jakie wspaniały serwis thg wymyślił. Wrzucili bebechy do skrzynki z pleksji i uszczelnili a potem zalali olejem nie moge znaleść linka ale tu jest pytanie. Czy próbowaliście tak kiedys?? ;d

Edytowane przez galaxy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie no widze brak zajecia. Ale kozystajac z okazji porusze temat chlodzenia jakie wspaniały serwis thg wymyślił. Wrzucili bebechy do skrzynki z pleksji i uszczelnili a potem zalali olejem nie moge znaleść linka ale tu jest pytanie. Czy próbowaliście tak kiedys?? ;d

A widzisz tutaj gdzieś Johnny Knoxville'a lub Steve-O? Nie? No to nie ta bajka :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi