kojeczny Opublikowano 10 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2006 mam pytanie. czy ktoś próbował podłączyć grafike tylko na jednego molexa na przejściówce z 6v?? ciekawi mnie co by się wtedy stało :D ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 13 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2006 yy, chodzi o to co by sie stało jakby ktos podłaczył molexa, ktory daje nie 12v, a 6v? Pewnie karta by nie odpalila, po prostu byś usłyszał piszczenie. Choć MOŻE by się uruchomiła, ale wydajność byłaby tragiczna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojeczny Opublikowano 13 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2006 ciekawe jak by to działało ..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 13 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2006 Nie no, zabiles mnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 13 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2006 ciekawe jak by to działało .....Kulawo, albo wcale :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemik4 Opublikowano 13 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2006 @ kojeczny - sprawdź to a potem powiedz co sie stało, jak tego na moim Radku próbował nie bede Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojeczny Opublikowano 13 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2006 (edytowane) jak myślełem. nv wyświetla komunikat o braku mocy(NV) :D na ati nie próbowałem. taka ciekawostka że działa (przynajmniej na standardowych ustawieniach (6800gs AGP) z takim 'układem' . Edytowane 13 Grudnia 2006 przez kojeczny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oliwer21 Opublikowano 13 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2006 (edytowane) nie pamiętam gdzie ale w jakiejś recenzji karty w pudełku były takie przejściówki tylko trzeba było podłączyć 2 molexy pod jedno 12V jest w rece o dwurdzeniowym galaxy Edytowane 13 Grudnia 2006 przez oliwer21 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojeczny Opublikowano 13 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2006 lol. a mówimy o tym żeby do tej przejściówki tylko JEDNEGO molexa. czytaj zanim odpiszesz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oliwer21 Opublikowano 13 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2006 sorry mój błąd a tak jest gdy się pisze i uczy jednocześnie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojeczny Opublikowano 13 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2006 skąd ja to znam.... ???? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Loolek Opublikowano 13 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2006 Pytanie typu: "Czy ktos z was kiedys probowal walic lbem w mur, bo ciekaw jestem jak to jest" zenada Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 13 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2006 Spokojnie :| Kiedys omylkowo wsadzilem zamiast normalnego molexa linie fan z zasliacza :roll: Rezultat - ekran czarny ale bez pisku asusa. Czyli chcialo a nie moglo [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojeczny Opublikowano 13 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2006 Pytanie typu: "Czy ktos z was kiedys probowal walic lbem w mur, bo ciekaw jestem jak to jest" zenada hmmm próbowałeś?? ja nie spróbuje :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 13 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2006 Hmm przypominam o wszechobecnosci widocznych i ukrytych modow wiec prosze bez wyjazdow osobistych albo gwiazda bedzie offline... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 14 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2006 (edytowane) jesli mowisz o przejsciowce z 2xMolex na jedno PCIE ... to wiekszosc karta dziala normalnie jak sie do przejciowki wepnie jeden molex .. jesli masz dobry zasilacz .. jak masz slaby zasilacz to brak pradu i piszczy... proste .. nie wiem o jakim 6v mowisz Edytowane 14 Grudnia 2006 przez Chaos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość galaxy Opublikowano 14 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2006 (edytowane) Nie no widze brak zajecia. Ale kozystajac z okazji porusze temat chlodzenia jakie wspaniały serwis thg wymyślił. Wrzucili bebechy do skrzynki z pleksji i uszczelnili a potem zalali olejem nie moge znaleść linka ale tu jest pytanie. Czy próbowaliście tak kiedys?? ;d Edytowane 14 Grudnia 2006 przez galaxy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 14 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2006 Nie no widze brak zajecia. Ale kozystajac z okazji porusze temat chlodzenia jakie wspaniały serwis thg wymyślił. Wrzucili bebechy do skrzynki z pleksji i uszczelnili a potem zalali olejem nie moge znaleść linka ale tu jest pytanie. Czy próbowaliście tak kiedys?? ;d A widzisz tutaj gdzieś Johnny Knoxville'a lub Steve-O? Nie? No to nie ta bajka :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 15 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2006 Mam nieodparte wrazenie, ze ten watek kwalifikuje sie do zamkniecia :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sulaco Opublikowano 15 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2006 nie wiem o jakim 6v mowiszno wlasnie tez sie zastanawiam gdzie ten gosc znalazl 6V w kompie :huh: no chyba, ze ma taki wlasnie "zasilacz" :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojeczny Opublikowano 15 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2006 tfu. chodziło mi o 6-cio pinowe. ale kurcze po chorobie (grypa jelitówka- u mnie sławne__) to pisze jak popaprany... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...