qrczaq3 Opublikowano 10 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2006 Witam własnie stoje przed dylematem mam 250zł i zamierzam sie zaopatrzyc w jakis sprzet grajacy :) kondydatami sa: MP4 X- life x74 1GB X-life x78 1GB X-life x75 1GB wchodzi w opcje cos z allegro MP3 Sansa e130 jakos wiecej opcji nie mam mialem w rece ten x-life x74 (ale byl kupiony 3 dni temu) wedlug mnie jet dobry oczywiscie sluchalem na innych sluchawkach troche nieczysty dzwiek ale co wymagac za taka cena prosze o szybki odpowiedzi bo musze dokoncac wyboru do dzis godzina 24 B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 10 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2006 Jakbys poszukał to odpowiedź miałbyś już dawno. Tylko i wyłącznie Sansa. Nie chcę słuchać żadnych głosów sprzeciwu w stylu "Ale mp4...". MP4 to nie przymierzając [ciach!]o. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 10 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2006 tez polecam odrzucic marzenia o mp4 i dobrej muzyce ;) tylko i wylacznie mp3! *no chyba ze zalezy ci na poszpanowaniu, no to droga wolna. :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter6576 Opublikowano 10 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2006 Dodatkowo słychaweczki od tej sansy są całkiem niezłe...podobno ;) Z reszą bałbym się kupić MP4 ze względu na jego awaryjność - koledze padł po 2 miesiącach a i dużo można na ten temat w internecie wyczytać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qrczaq3 Opublikowano 10 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2006 ok dzieki kolega ma ta mp4 (pseudo bo nawet nie odtwarza plikow mp4 lol) ale od 3 dni narazie nie nazeka i poleca ale czytalem troche w necie wezme sanse bo duzo dobrego o niej slyszalem do tego jeszcze karte 2gb i styka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 11 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2006 Bierz Sansę i tyle - te "Mp4 playery" są strasznie denne pod karzdym względem. BTW masz przyklejony u góry topic o odtwarzaczach mp3, czemu tam nie zadłeś pytania?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qrczaq3 Opublikowano 11 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2006 BTW masz przyklejony u góry topic o odtwarzaczach mp3, czemu tam nie zadłeś pytania??hm bo to wybor miedzy mp3 i mp4 (pseudo) :) zamowilem juz ta sansa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AVRAL Opublikowano 12 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2006 O MP4 zapomnij ,jeśli chcesz brać to tylko MP3 i jak już to ze stajni iRiver ,Iaudio lub Sansa (w kolejności takiej jaką podałem). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...