@rtex Opublikowano 10 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2006 (edytowane) Od jakiegos czasu planuje kupić laptopa. Naczytałem się wiele forum i złożyłem mniej więcej coś takiego: grafika: X1600 CPU: jakiś Core 2 Duo RAM: 1GB a może od razu 2GB?? może coś powinienem zminić w tym konfigu?? laptop bedzie służyć do multimediów, grania,oprogramowanie biurowe ogólnie do wszystkiego :) Głównie chodzi mi o to aby ktos podał mi konkretnie model i firme spełniającą te wymagania do wydania mam ok 5000zł a to kilka propozycji jakie wybrałem 1 propozycja 2 propozycja 3 propozycja 4 propozycja najbardziej skłaniam się do kupna tego ostatniego ale jest trochę za drogi :/ ewentualnie ta Toshiba nie jest zła. Co o tym sądzicie??? znalazłem jeszcze inna ciekawą propozycję 5 propozycja Edytowane 12 Grudnia 2006 przez @rtex Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sansaba Opublikowano 11 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2006 (edytowane) Przedewszystkim kolego to nikt tu nie jest wróżką, czy też innym wiedźminem i nikt Ci nie poda na tacy gotowych propozycji ;) Przeczytaj dokładnie regulamin działu , wyciągnij wnioski, wróć, wyedutuj swojego posta i wtedy napewno pomożemy dokonac Ci wyboru. Pamietaj, że to nie my mamy wybrac Ci sprzęt odpowiedni do Twoich wymagań i oczekiwań - my mamy tylko ocenić sprzęt pod kątem Twoich potrzeb. Ocenić sprzęt który nam przedstawisz (podlinkujesz, opiszesz...) i ewentualnie zaproponować coś w Naszej opinii lepszego. Także włóż to minimum wysiłku w poszukiwania odpowiedniego dla siebie lapa, poczytaj ten dział (na bardzo wiele pytań znajdziesz tu odpowiedzi... Więc tych pytań postaraj się nie dublowac ;) ). Zaproponuj nam coś, nad czym będziemy mogli dyskutować, jakieś firmy, modele :) Wtedy napewno wyrazimy nasze zdanie :) Powodzenia w poszukiwaniach i czekamy na propozycje. @ UPDATE Dziękuję za spełnienie moich próśb. O ile milej i konkretniej teraz czyta się twojego posta - gdybyś jeszcze tylko normalnie to podlinkował, czyli "klikalnie" byłoby OK. Teraz śpieszę pomóc Ci w wyborze: z tych które tu wymieniłeś zdecydowanie polecam ten ostatni, czyli Asusa z X1700, Toshiba tez może być, zapewne nie będziesz zawiedziony ani jednym ani drugim. Natomiast ja mam dla Ciebie taka propozycję Tym lapkiem tez nie powinienes być zawiedziny, a i cena za wszechmiar przyzwoita ;) pozdrawiam sansaba Edytowane 11 Grudnia 2006 przez sansaba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...