McBenner Opublikowano 9 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2003 Tak jak w temacie, czy pojda one na 200 mhz przy maxymalnych timingach? A jesli nie to przy jakiej czestotliwosci pojda na maxa? Mile widziane opinie ludzi ktorzy zakupili te pamieci. Ogolnie rzecz biorac chodzi mi o to, czy sa one warte swej ceny, czy moze lepiej kupic OCZ czy jakies Corsairy jednak sa one duzo drozsze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonzo Opublikowano 9 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2003 No właśnie, czy ktoś mógłby się wypowiedzieć. Mam w planach kupic tę pamiątki, ale troszkę się wacham... pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 9 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2003 wedlug mnie samsungi (je|eli chodzi o pamici) to najlepszy wybór Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 9 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2003 heheh andriu masz rację corsair geil gorsze............... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 9 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2003 heheh Interloper Corsair the best ;)))) http://tweak.pl/artykul/corsair_ddr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 9 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2003 wedlug mnie samsungi (je|eli chodzi o pamici) to najlepszy wybór A wdg. mnie Samsung to nic specjalnego. www.ocprices.com Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I_Mat Opublikowano 9 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2003 No to tak :zakupiłem te pamięci, lecz jak widzę, musiałem mieć niesamowitego pecha, ponieważ pamięci na najlepszych(najwydajniejszych) ustawieniach idą dopiero na 2,7V :cry: . Dodam jeszcze, że nawet zmniejszając częstotliwość pamięci do spd(133MHz) nie chodziły stabilnie na cl2(2-3-6-3) :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 9 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2003 ja uwazam ze sa warte kupna. sam mam i nie zaluje. chodza ladnie, max na standard tmingi i na CL2.5 poszly na 418mhz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 heheh andriu masz rację corsair geil gorsze............... poprawka: jedne z lepszych w rozsądnej cenie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...