Warsonex Opublikowano 10 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2006 (edytowane) Witam, chciałbym abyście pomogli mi porównac 2 plyty główne. Biostar Tforce4 AM2 (nVidia nForce4) [DDR2, PCI-E] a DFI Infinity NF Ultra II-M2 (AM2) Na pierwszy rzut Oka Zuwazylem 2 zmiany: Biostar moze wsadzic pamieci do 800Mhz a DFI tylko 667 znowóz DFI ma Hyper Transport: 2000 a Biostar 1000 Co lepsze i bardziej Przydatne? Edytowane 10 Grudnia 2006 przez Warsonex Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArtKTK Opublikowano 10 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2006 DFI tylko 667 A czy wiesz o tym , że proce AMD na s.754 i 939 oraz na AM2 mają wbudowany kontroler pamięci ?? Poza tym , na forum masz temat odnośnie płyty DFI - znajdź i poczytaj , o Biostarze też powinieneś znaleść :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Warsonex Opublikowano 10 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2006 Dziekuje ale moglbys napisac hcoc 1 slowo ktora polecasz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk1999 Opublikowano 10 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2006 Myślę, że niezależnie co wybierzesz, będziesz zadowolny. Ja bym się skłaniał ku BIOSTARowi, bo tańszy :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neomagnet Opublikowano 10 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2006 Zamiast zakładać bezsensowny temat mogłeś poczytać o tych płytach, o obu są tematy na forum. Obie płyty kręcą się bardzo dobrze. DFI obsługuję pamięci 800mhz bez problemu bo to nie od niej zależy. I co to za text, że biostar ma HT 1000 a dfi 2000. BEZSENSU. Jak miałbym ci cos polecic to musiałbym wiedzieć do czego jest ci potrzebna płyta. Na DFI można odblokować sli, ja zamierzasz korzystać z tego to bierz DFi. Jak jest ci to nie potrzebne i lubisz coś czasem lekko zmodować to biostar. Między tymi płytami jest 100zł różnicy. Zakładasz głupi temat i nawet żadnych konkretów nie podasz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...