Remi_K Opublikowano 11 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2006 Witam! czy jest pod windowsa jakaś aplikacja, która śledziłaby proces uruchamianych aplikacji? tzn jakie otwierają biblioteki, co im potrzebne do uruchomienia itd... ostatnio obserwuję problem w postaci tego, że przestają mi się uruchamiać aplikacje, w przypadku jednej cofnąłem się do wcześniejszej wersji i jest ok, natomiast inna, przeinstalowywana już kilkakrotnie po kliknięciu na ikonkę na chwile pokazuje się w menadżerze zadań po czym znika i się nie uruchamia, chciałbym wiedzieć co ją może boleć... eventvwr nie pokazuje nieprawidłowości związanych z tą aplikacją... pozdrawiam Remi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 16 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2006 (edytowane) wszystkomający... process explorer z www.sysinternals.com + filemon Edytowane 16 Grudnia 2006 przez PelzaK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 16 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2006 Process Explorer z microsoft.com Ogólnie jest tam jeszcze kilka programików, które moga się przydać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 20 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2006 i tak oba linki prowadzą w to samo miejsce :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remi_K Opublikowano 20 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2006 i tak oba linki prowadzą w to samo miejsce :wink: w miedzyczasie sciagnalem ta aplikacje ponownie zainstalowalem i... dziala :) ale dzieki Wam za porady next time już wykorzystam to co ściągnąłem dzięki Waszej pomocy! pzdr Remi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...