merlin Opublikowano 9 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2003 Kumpel ma zamiar kupić drukarke canon i320 tylko ma ona interfeis USB2.0 a on ma na łycie 1.1 jak podłączyć, czy trzeba coś dokupić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 9 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2003 eee 2.0 jest kompatybilne wstecz :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
merlin Opublikowano 9 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2003 A może ktoś wie, jak długo wytrzymuje głowica w tej drukarce. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 9 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2003 moja w bjc3000 trzyma juz kilka lat i nie narzekam :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 9 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2003 ja ogolnie moge polecic canon. robia dobre rzeczy, co do portu jak chcesz ja w pelni wykorzystac kup kontroler USB2.0 na sledziu. Ja mam drukarke HP i odradzam jak najbardziej!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...