mikolaj2277 Opublikowano 11 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2006 Witam prosba o mala pomoc w sprawie nowych *czipsetõw* :razz: graficznych(wydajnosci) ja utknolem na radeonach x600,x700 a musze teraz koniecznie cos wybrac.chce sie poradzic co i jak bo widze tu radki x1400,x1600 geforce 7200,7400,7600 itd.ktos ma taka maszynke albo moze cos o nich powiedziec? odniesieniu wlasnie do x600?(2 krotna predkosc jak nazwa wskazuje :blink: ) dzieki za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 11 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2006 Nie badz jak to ciele, ktore masz w avatarze tylko poszukaj najpierw odpowiedzi na swoje pytanie. Bylo nie raz, w paru watkach, masz wyniki 3dm-ów, masz poradnik z hierarchia a przede wszystkim masz G O O G L E !!! Tam masz wszystko, polecam jeszcze ranking na futuremark.com, masz wyniki w 3dm dla wszystkich kart jakie istnieja. pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limerro Opublikowano 11 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2006 Jak do gier lapek to bym sie wstrzymal, az wyjdzie cosik na DX10 :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Errorx Opublikowano 11 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2006 (edytowane) Jak do gier lapek to bym sie wstrzymal, az wyjdzie cosik na DX10 :P A potem dx11 i tak do za przeproszeniem usranej smierci - nie moglem sie powstrzymac. Potrzebujesz-kupujesz, no chyba ze czekajac miesiac dostaniesz cos lepszego a na moj gust lapki z dx10 to raczej okolice polowy 2007 jak nie pozniej Edytowane 11 Grudnia 2006 przez Errorx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
katoda Opublikowano 12 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2006 prosba o mala pomoc w sprawie nowych *czipsetõw* :razz: graficznych(wydajnosci)Tu masz milutkie zestawienie KLIK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andi Opublikowano 12 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2006 Wybierz cos na ATI 1600, lub GF7600. Czyba ze masz wiecej kasy to pomiedzy 7800Go a 7950GTX. Uwazam ze godne sa polecenia lapy firm Asusa i Della. pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikolaj2277 Opublikowano 12 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2006 Tu masz milutkie zestawienie KLIKto je ono pane Havranek :D dzieki narqa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limerro Opublikowano 14 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2006 (edytowane) Nie do usranej smierci, bo lada moment. Czas produkcji wiekszosci obecnie produkowanych modeli Core Duo konczy sie na 1 kwartale 2007 roku i nie bez powodu - nowy OS Windows Vista (interfejs Aero) oraz DX10 (Intel juz zapewne ma w zanadrzu nowy chipset ze zintegrowana grafika zgodna z DX 10). Na DX 11 to przyjdzie nam dlugo poczekac, wiec porownanie nie jest na miejscu. Jak ktos chce teraz to i tak kupi, ale ja bym sobie dal na wstrzymanie, choc okres swiateczny kusi zakupami ;) Edytowane 14 Grudnia 2006 przez limerro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 14 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2006 z DX 10 to zintegrowanego układu nie będziesz miał jeszcze przez rok co najmniej .... a kupno notebooka ze G80 to dla mnie porażka bo ile on pociągnie na baterii ??? 10 min ? Pomijając już cenę ... Ja mam obecnie MSI M677 Crystal i GF GO7600 i spokojnie daje rade :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
katoda Opublikowano 14 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2007 Ja mam obecnie MSI M677 Crystal i GF GO7600 i spokojnie daje rade :)Toś waść mi z nieba spadł... Mógłbym prosić o słówko lub dwa opinii nt. sprzętu - jak się sprawuje, jak temperatury, głośność, obudowa ? Zastanawiam się nad tym lapkiem ale pieruńsko mało informacji o nim znalazłem, chyba jeszcze za krótko na rynku - a informacje prasowe to zawsze są hurraoptymistyczne. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...