Sarmac Opublikowano 9 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2003 Mam problem z podkręceniem Celerona 1200 Tualtin na płycie Abit ST6 do częstotliwości wyższych niż 1300Mhz (12x109). Problem polega na tym, ze po podkreceniu szyny na wiecej niz 109Mhz system nie wykrywa mi karty muzycznej. Czy ktoś miał już podobny problem? Kiedyś wszystko działało OK. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 9 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2003 Wlacz dzielnik 4:4:1. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubcio Opublikowano 9 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2003 ja taki mialem na straym sprzecie -<: Intel Pentium III 866MHz @<1001MHz> Abit ST6 i kurde sprzedalem go za mnijsze pieniadze bo dzwiek byl walniety mowisz ze to przez krecenie ?? ?? PROCKA ?? mi sie wydawalo ze zamontowany w mojim kompie Wskaznik Poziomow Stereo zrobil jakas zware na plycie glownej i spalil dzwiek ale to chyba jakies nie realne jest.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maybach Opublikowano 9 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2003 kumpel ma identyczny problem, jak podkreca celerona 800@1200, magistrala z 100 na 150 MHz wszystko jest OK, poza tym ze dzwieku nie ma :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...