krzyysiu Opublikowano 11 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2006 (edytowane) Witam! Kumpel moze mi sprzedać za 400zł taki sprzet: CPU: Athlon XP 2600+ Barton MoBo: Abit NF7 RAM: 512MB Kingston, 512MB Goodram }DDR400 Opłaca się? Czy sie targować jeszcze ;>? Na reszte sie coś wymyśli. Będzie to nowy komp nie aktualizacja tego z siga. Edytowane 11 Grudnia 2006 przez krzyysiu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 12 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2006 Myślę że się opłaca, tylko żeby do niego było jakieś dobre chłodzenie i porządny zasilacz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 12 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2006 Zdecydowanie tak. Sam bym kupil :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyysiu Opublikowano 12 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2006 Chłodzenie daje boxowe. Chodzi tylko o części które wymieniłem CPU+MoBo+RAM. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryken Opublikowano 12 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2006 no kup to i sprzedaj na allegro za czesci dostaniesz: mobo 150zl procek kolo 200zl moznaby ramki 150zl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neomagnet Opublikowano 12 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2006 Ja bym powiedział ze na allegro dostanie nawet więcej, memko to 1gb to dostanie więcej niz 150. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...