Hesos Opublikowano 11 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2006 (edytowane) Witam mam tv lcd samsung i chcę go podłączyć do kompa, tylko nie wiem jakim kablem będzie lepiej. CZy przez s-video>>s-video do tv?? (to już nie jest przestarzałe??) W tv jest tez d-sub więc może takim kablem a do kompa pod dvi?? Czy mój radeon 9600 obsłuży dwa wyjścia na raz?? (d-sub-monitor i dvi-tv??) I czy obraz będzie lepszy niż przez s-video?? Edytowane 11 Grudnia 2006 przez Hesos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 12 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2006 (edytowane) omg svideo :lol: oczywiscie, ze powinienes polaczyc tv dobrym kablem vga, jezeli chcesz sie cieszyc rewelacyjnym obrazem to powinienes zainwestowac w niego co najmniej 50zl twoja grafika bez problemow sobie poradzi z wyswietlaniem obrazu na tv, o to sie nie martw Edytowane 12 Grudnia 2006 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hesos Opublikowano 12 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2006 to że bedzie obraz na tv to wiem bo próbowałem kablem s-video ale chodzi mi o to czy grafa sobie poradzi przy wyświetlaniu jednocześnie obu obrazów na monitorze(d-sub) i na tv(dvi) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridczak Opublikowano 12 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2006 Bez problemu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...