zorod Opublikowano 12 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2006 Witam Porsze o poradę modernizuję swojego kompa i wymyśliłem konfig Intel C2D E6300 Grafa Palit GF 7900GS RAM 2x1 GB ewentualnie 2x512 - zależy od kasy zasiłka enermax 500W i planuję mobo Biostara TF 965PT Jeżeli mogę prosic to poradźcie w sprawie RAM i mobo Nie zależy mi na kręceniu, a na przyjemnym graniu i pracy z plikami video, ale głownie chodzi o gry Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 12 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2006 Jak nie zależy ci na kręceniu to weź najzwyklejsze Goodramy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 12 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2006 Pogrzeb za GoodRAMami na Micronach D9. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...