gaz Opublikowano 9 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2003 Potrzebuje na dniach zakupic Radeona 8500le /9100 osobiscie w sklepie w Krakowie. w cenie ~400-420zl. najchetniej Sapphire. Prosilbym bardzo mieszkancow o podanie mi namiarow na tanie sklepy ew. ich strony www. Z gory dzieki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 nie wiem czy nie za poźno, ale wpadnij do mnie pcprojekt na starowislnej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oven75 Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 pcprojekt na starowislnej Adres internetowy www.pcprojekt.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 nie wiem czy nie za poźno, ale wpadnij do mnie pcprojekt na starowislnejPracujesz tam? Czyzby kryptoreklama ? :lol: Pozdro, szacunek, ale mozglibyscie miec wiecej bajerow do moddingu w sklepie :) pozatym spoko macie nowa reklame, codziennie rano jadac do pracy ja ogladam :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raiden Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 Czym różni się Radeon 8500 od 8500 LE? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Khunu Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 Czym różni się Radeon 8500 od 8500 LE? :)Hmm, wiesz, troche lamerskie pytanie, ale tak wogóle to taktowaniem, najwyżej 250/250 zamiast 275/275, choć zdarzają sie także gorsze np. 250/180 (szajs) Co do wydajności to wygląda to tak 8500 > 8500LE > 9000pro > 9000 Pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 nie zadna reklama !!! sorry ze tak ostro ale mnie na prawe nie zalezy czy i ile ktos kupi u nas tak pracuje tam ale czy sprzedamy duzo czy malo i tak dostaje tyle samo kasy wiec mi nie zalezy polecilem ci ze szczrego serca sklep w ktorym najwazniejsze rzeczy sa najtansze ale wybor nalezy do ciebie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...