eMJotka Opublikowano 14 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2006 (edytowane) Ciężko "wykorzystać" Wasze informacje, ponieważ, właśnie się nawiązał mały OT i nie wiem, czy wszyscy wiedzą lepiej niż Wikipedia czy inne całkiem mądre strony, z pomocy których korzystałam... Edytowane 14 Grudnia 2006 przez eMJotka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 14 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2006 10 postow do kosza... ktos jeszcze ma ochote? :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 14 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2006 Swietny artykuł czekam na jeszcze pzdr Tylko teraz cos konkretniej X) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 14 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2006 arcik full wypas ;] w koncu kazdy bedzie wiedzial czym sa timingi ;] :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kakox86 Opublikowano 14 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2006 Ciężko "wykorzystać" Wasze informacje, ponieważ, właśnie się nawiązał mały OT i nie wiem, czy wszyscy wiedzą lepiej niż Wikipedia czy inne całkiem mądre strony, z pomocy których korzystałam...Ja bynajmniej nie chciałem podważać Twojego autorytetu i zasobu Twojej wiedzy. Uważam jednak, że jeśli ktoś fascynuje się overclockingiem nie koniecznie musi znać się na elektronice, czy technologiach wykorzystywanych do projektowania i wytwarzania układów scalonych. Wiadomo, że przy ekstremalnym overclockingu z taką wiedzą mamy większe prawdopodobieństwo uzyskania pożądanych rezultatów, ale nie sadze, żeby początkowemu overclockerowi taka wiedza była potrzebna. Po co więc przytłaczać potencjalnego amatora overclockigu (a do takich kierowany jest ten artykuł) zbędnymi informacjami, które w dodatku nie są prawdziwe? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niko2003 Opublikowano 16 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2006 Muszę powiedzieć, ze czekam na jeszcze, bo np. nie bede pisał postów w takim stylu jak ten; http://forum.purepc.pl/index.php?s=&sh...t&p=2428595 I wszystko jasne. Wiecie co teraz boli młodego lub raczej nie młodego, ale zielonego w tych sprawach... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 16 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2006 Fajny art fajnie sie go czyta. Wielkie dzięki :-P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puchacz1 Opublikowano 30 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2007 kiedy następna część ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muslix47 Opublikowano 19 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2007 Artykuł całkiem spoko. Podoba mi się styl pisania. Kiedy będą kolejne części?? :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamino Opublikowano 15 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2007 Fajny art. Przydatny dla mnie bo jestem zielony w kręceniu :) czekam na kolejne części ! Jak się pojawią to miło byłoby gdyby tu ktoś napisał post o tym Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurniczek Opublikowano 27 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2007 No wlasnie kiedy nastepna czesc? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 27 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2007 Dobre dla ludzi którzy piszą jak podkręcić, teraz można spokojnie odsyłać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzmot Opublikowano 27 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2007 Rzecz jest dobra dla początkujących, jednak po takim tytule spodziewałbym się ambitniejszego tekstu, a nie tylko słowniczka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryba1 Opublikowano 3 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2007 (edytowane) Dobre, brakowało tego typu opracowania tutaj. Popieram i myślę, że każda uwaga tu się przyda a temat bedzie żywy przez modyfikacje i uzupełnianie. ... Tylko gdzie ten ciąg dalszy ?? Edytowane 3 Grudnia 2007 przez Ryba1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 3 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2007 Dobre, brakowało tego typu opracowania tutaj. Popieram i myślę, że każda uwaga tu się przyda a temat bedzie żywy przez modyfikacje i uzupełnianie. ... Tylko gdzie ten ciąg dalszy ?? Nie ma to jak odkopać temat po prawie roku [; Właśnie drodzy panowie, co jest z drugą częścią? Trochę czasu mineło, a ta część mogła by wisieć na serwisie jakimiś dużymi literami. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOMUNA Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Czekam niecierpliwie na nastepna czesc :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Radiator (ang. “Radiator”)chyba powinno byc heatsink :P radiator to po angielsku chlodnica :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rollercoasterfreak Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2008 chyba powinno byc heatsink :P radiator to po angielsku chlodnica :D Tudzież kaloryfer :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMJotka Opublikowano 16 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2008 fakt ;] Właśnie drodzy panowie, co jest z drugą częścią? Trochę czasu mineło, a ta część mogła by wisieć na serwisie jakimiś dużymi literami. 1. Nie tylko panowie ;p 2. Przecie wyszlo o FC, gorzej z kolejnymi czesciami... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...