Puchacz1 Opublikowano 13 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2006 Witam tak jak w temacie gdy otwieram Bios modbinem napięcie na procka jest i powinno się pokazywać w Biosie. Lecz gdy wchodzę do Bios-u tego napięcia już tam nie ma. Czemu tak się dzieje?. Dodam, że pozaznaczałem modbinem opcję NORMAL aby pokazywała się w biosie ta opcje. Bios zaktualizowałem do poziomu tej właśnie opcji. Wszystkie dawniej pozakrywane opcje działają i mają się dobrze więc co jest ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 13 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2006 Witam tak jak w temacie gdy otwieram Bios modbinem napięcie na procka jest i powinno się pokazywać w Biosie. Lecz gdy wchodzę do Bios-u tego napięcia już tam nie ma. Czemu tak się dzieje?. Dodam, że pozaznaczałem modbinem opcję NORMAL aby pokazywała się w biosie ta opcje. Bios zaktualizowałem do poziomu tej właśnie opcji. Wszystkie dawniej pozakrywane opcje działają i mają się dobrze więc co jest ?A może masz płyte gigabyte ? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puchacz1 Opublikowano 13 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2006 a może nie :D. Płyta to procomp P4XFCU bios awarda wersja 6.0 z 2003 roku :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neomagnet Opublikowano 13 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2006 a może nie :D. Płyta to procomp P4XFCU bios awarda wersja 6.0 z 2003 roku :DTo jeszcze gorzej :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 13 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2006 (edytowane) To jeszcze gorzej :DNiestey muszę stwierdzić, że bawisz się modbinem a nie wiesz nawet jaką masz werjsę biosu. Spróbuj najpierw upgradować BIOS do najnowszej wersji. Edytowane 13 Grudnia 2006 przez DaRoN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puchacz1 Opublikowano 13 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2006 oj nie chodziło mi o wersję Bios-u tylko o jego odmianę odmiana 6.0 - troche źle się wyraźiłem a tak wogóle to jest to jak powiedział jeden z użytkowników mieszanka kodów award-a oraz phoenixa więc do czego ją aktualizować do awarda czy phoenixa ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...