Skocz do zawartości
Puchacz1

Bios-szwankuje ? Brak Napięcia V-core

Rekomendowane odpowiedzi

Witam tak jak w temacie gdy otwieram Bios modbinem napięcie na procka jest i powinno się pokazywać w Biosie. Lecz gdy wchodzę do Bios-u tego napięcia już tam nie ma. Czemu tak się dzieje?. Dodam, że pozaznaczałem modbinem opcję NORMAL aby pokazywała się w biosie ta opcje. Bios zaktualizowałem do poziomu tej właśnie opcji. Wszystkie dawniej pozakrywane opcje działają i mają się dobrze więc co jest ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam tak jak w temacie gdy otwieram Bios modbinem napięcie na procka jest i powinno się pokazywać w Biosie. Lecz gdy wchodzę do Bios-u tego napięcia już tam nie ma. Czemu tak się dzieje?. Dodam, że pozaznaczałem modbinem opcję NORMAL aby pokazywała się w biosie ta opcje. Bios zaktualizowałem do poziomu tej właśnie opcji. Wszystkie dawniej pozakrywane opcje działają i mają się dobrze więc co jest ?

A może masz płyte gigabyte ? :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To jeszcze gorzej :D

Niestey muszę stwierdzić, że bawisz się modbinem a nie wiesz nawet jaką masz werjsę biosu.

Spróbuj najpierw upgradować BIOS do najnowszej wersji.

Edytowane przez DaRoN

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

oj nie chodziło mi o wersję Bios-u tylko o jego odmianę

odmiana 6.0 - troche źle się wyraźiłem

a tak wogóle to jest to jak powiedział jeden z użytkowników mieszanka kodów award-a oraz phoenixa więc do czego ją aktualizować do awarda czy phoenixa ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi