Skocz do zawartości
Lysyn

Cesja Telefonu W Tpsa. Szukam Pomocy !

Rekomendowane odpowiedzi

Moze ktos pracuje w TPSA lub ma jakies znajomości w tej instytucji. Otóż zrobilem cesje telefonu z żony na siebie 28.11.2006 roku. Wg informacji jakie dostalem od pracownika biura obsługo pod 9393 TPSA ma na to 7 dni roboczych. Mija dzisiaj 15 dzień i nie ma nadal cesji widocznej w systemie.

Pod 9393 dzwonie codziennie i wysłana została juz interwencja, skarga i nic.

Mam czekac.

Co mam robic? Moze ktos mi pomoze.

PS. Oczywiscie po cesji chce sobie neo zalozyc wiec dlatego mi na tym bardzo zależy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

przejdz sie to telepunktu i wyjasnij sprawe - najprawdopodobniej mundre panie z telepunktu zapominaly wrowadzic ta cesje w system. nieraz ludzie do mnie dzwonili z takimi krzakami i okazywalo sie ze wlasnie panie w telepunkcie nawalily.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

przejdz sie to telepunktu i wyjasnij sprawe - najprawdopodobniej mundre panie z telepunktu zapominaly wrowadzic ta cesje w system. nieraz ludzie do mnie dzwonili z takimi krzakami i okazywalo sie ze wlasnie panie w telepunkcie nawalily.

Telepunkt jest ok. Bylem juz tam. Pod 9393 tez mowil ze dane sa ale cesji nadal nie ma.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Juz telefon jest na mnie :) PO 14 dniach roboczych.

Pytanie kolejne: jak dlugo trzeba czekac na neostrade ? - zamawialem w blekitnej linii z opcja odbioru w telepunkcie.

Czasem 2 dni, czasem 3 tygodnie ("bo prosze pana centrala nam sie rozsypala i nie mozemy nic na to poradzic")...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Odgrzebuję temat. Mam do Was pytanie. Jestem bardzo zainteresowany ofertą Multimo, jednak telefon w TP jest zapisany na nieżyjącą już osobę z mojej rodziny... Cesji mogę dokonać w każdym Telepunkcie, czy może muszę jechać do 'punktu obsługi klienta'? Bo mieszkam na tzw. zadupiu i do najbliższego Telepunktu mam jakieś 20km, a do 'punktu obsługi klienta' ponad 50km. Troszkę różnicy...

I jeszcze jedno pytanie. Czy jeśli cesja będzie trwała dłużej niż deklarowane przez TPSA 7 dni roboczych i przez to nie zdążę podpisać umowy z GTS Energis w czasie, gdy obowiązuje u nich promocja (do 31 marca), to mogę ubiegać się o jakąś formę rekompensaty od TPSA?

Edytowane przez sough

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi