Massimo Opublikowano 13 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2006 Mam pewien problem z tymi programami albo z dyskiem. Na samym początku zaznaczam że mam uszkodzony dysk, bad sectory, jednak podzieliłem go na dwie partycje: 1. czystą (tzn. nie ma na niej badów) i drugą, tam gdzie występują bady. Ok to teraz do sedna problemu. Instalacja winampa przebiega bez żadnych problemów, żadnych błędów itp. Na koniec programik sam się uruchamia, wszystko jest ok, działa. Jak go zamknę to już go ponownie nie uruchomię, bo jak kliknę w ikonkę to na 5 sekund pojawia się klepsydra i ... nic. Wchodzę w menadżera zadań, procesy, winamp.exe ?! To samo z commanderem. Nawiązując do tych wcześniejszych badów mając podejrzenia co do "czystości" tej pierwszej partycji zainstalowałem w innej lokacji, a nawet w 10 innych, nic. Instalowałem różne wersje tych programów, nic. Pls HELP :mur: :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 13 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2006 przelec dyskiem hddregeneratorem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Massimo Opublikowano 13 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2006 (edytowane) Już próbowałem, nic nie daje. Teraz zauważyłem że z tymi programami to jest tak że jak go włącze pierwszy raz (np. resetuje kompa i wtedy uruchamiam winampa) to nie będzie problemu. Jak go wyłącze i włącze jeszcze raz to wygląda to tak Edytowane 13 Grudnia 2006 przez Massimo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 14 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2006 ja bym jakims dobrym antywirusem dysk przeskanowal. Co do hddregeneratora to zrobilem nim mnostwo dyskow. Trzeba tylko znalesc numery bad sectorow (np. easy recovery) bo inaczej dysk sie bedzie tydzien skanowal. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 16 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2006 (edytowane) skiluj ręcznie winampa jesli po zamknięciu dalej jest uruchomiony jego proces... nieraz tak się zdarza, ale czego dokładnie to jest wina, tego jeszcze nie wiem... Edytowane 16 Grudnia 2006 przez PelzaK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 21 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2006 Nie podałeś jaki masz zasilacz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...