Skocz do zawartości
Massimo

Problem

Rekomendowane odpowiedzi

Mam pewien problem z tymi programami albo z dyskiem. Na samym początku zaznaczam że mam uszkodzony dysk, bad sectory, jednak podzieliłem go na dwie partycje: 1. czystą (tzn. nie ma na niej badów) i drugą, tam gdzie występują bady. Ok to teraz do sedna problemu. Instalacja winampa przebiega bez żadnych problemów, żadnych błędów itp. Na koniec programik sam się uruchamia, wszystko jest ok, działa. Jak go zamknę to już go ponownie nie uruchomię, bo jak kliknę w ikonkę to na 5 sekund pojawia się klepsydra i ... nic. Wchodzę w menadżera zadań, procesy, winamp.exe ?! To samo z commanderem. Nawiązując do tych wcześniejszych badów mając podejrzenia co do "czystości" tej pierwszej partycji zainstalowałem w innej lokacji, a nawet w 10 innych, nic. Instalowałem różne wersje tych programów, nic. Pls HELP :mur: :mur:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Już próbowałem, nic nie daje. Teraz zauważyłem że z tymi programami to jest tak że jak go włącze pierwszy raz (np. resetuje kompa i wtedy uruchamiam winampa) to nie będzie problemu. Jak go wyłącze i włącze jeszcze raz to wygląda to tak

Dołączona grafika

Edytowane przez Massimo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

skiluj ręcznie winampa jesli po zamknięciu dalej jest uruchomiony jego proces... nieraz tak się zdarza, ale czego dokładnie to jest wina, tego jeszcze nie wiem...

Edytowane przez PelzaK

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi